kısa bir sure once ringofon ve reklamz'nin başlattığı reklam kampanyasında reklamz'den gelen maillerde ilk yuklemenin kesinlikle ucretsiz olacağı yonunde bilgi vardı. Bizde buna guvenerek uye olduk ve reklamlarını sitemize koyduk sonrasında ilk denememi telsim hattım ile ben yaptım. İlki ucretsiz dedikleri halde benden 20 kontur duşuldu. ve her hafta durup dururken 20 kontur daha duşulmeye başlandı. Sonrasında durumu farkedip telsim muşteri hizmetlerini aradım izah ettim onlarda bişey yapamayaklarını ringofon muşteri hizmetlerini aramam gerektiğini soylediler kendilerine ulaştım ve uyelik bedeli altında her hafta 20 kontor otomatik olarak duşulduğunu soyleyince şok oldum. Halbuki reklamlarında biliyorsunuz ilk yukleme ucretsiz yazıyor ayrıca abone olmuşum melodi gordermek ile her hafta uyelik bedeli 20 kontor duşulecek dedi bunu iptal etmek istiyorsan iptal yazıp 3777 e mesaj gondermemi istedi.

Arkadaşar nasıl bir zihniyet bu tamamen ucretsiz demeleri her hafta 20 ayda 80 kontormu oluyor bu kesinlikle cok yanlış bişey şuana kadar sitemden 50 uye vardı bu durumu oğrenince hemen iptal ettim bannerleri. Sizde insanları kandırmak ve yanlış bilgi vermek istemiyorsanız protesto edelim bannerlerini kaldıralım.

ayrıca internette araştırma yaptım baya bir muşkul duruma duşen insan var ornek olarak http://www.sikayetim.com/module.php?sid=6&cid=42