Forum Vbulletin 4 Lisansına sahiptir.
Seo lisansına sahiptir.
Tema lisanslıdır.
Ucretli rank ve tasarım işleri yaptırılmıştır.
Ucretli ozel kodlama ve eklentiler yapılmıştır.
Forum konusu Online Oyunlar forumudur.
Foruma ait Metin2 Sunucumuz mevcuttur.(Diğer online oyunlar cok yakında!!!)
Forum uyelerimizin isteklerine gore online oyunları coğaltabiliriz.
( Knight,Minecraft,Counter vs...)
Forumda Guvenli ticaret itrader sistemi mevcuttur.
Forumda cekiliş sistemi mevcuttur.( Artık istediğiniz kişilere hediye dağıtabileceksiniz.)
Uye Sayımız iyi olduğu zaman Ay da bir Lisanslı oyun uyelerimize bedava dağıtılacaktır.

Aradığım Ozellikler :

1. Kimseye gel konu ac demiyorum.Forumda mesaj ve konu kirliliğini sevmiyorum.
2.
Gunde en az 1 ile 10 adet kaliteli konu paylaşımı yapabilirsiniz. ( Normal uyeler isteğe bağlı & Yetkili olmak isteyenlere zorunludur.)
3.
Yetkili olarak kesinlikle durust , guvenilir ve bu işe gonul vermiş kişiler tercihimdir.
4.
Amacları uyelere yardımcı olmaktır.
5.
Deneme sureci boyunca rutbesi Deneme Moderatordur.
6.
Forum konusunda gercek uzman kişilere hak ettiği saygı ve rutbe verilir.
7.
Konuları ve forumda yaptığı işler diğer yetkililer tarafından kontrol edilir.
8.
Hak edilirse Moderator yetkisi verilir.
9.
İsminin yazılmasını istediği bolume paylaşım yapmaktır. Konu eklemek , sorulara
cevap vermek , uyelere gerektiği şekilde davranmak.

Soru ve Cevaplar

1. Soru : Forumda yetkili olmak istiyorum.Fakat forum buyuduğu zaman yetkimi alırsanız diye korkuyorum.
1. Cevap : Forumda kimsenin yetkisi durup durupken alınmaz.Forumun kurallarına uyulduğu taktirde forum sahibi olarak rutbenizin devamlı kalıcağına soz veriyorum.Ayrıca forum yetkili olmadan yonetilmez.Her zaman yonetim ekibine ihtiyacı vardır.
2. Soru : Ben o kadar veya şu kadar konu actım.Rutbem hep aynı neden yukselmiyor.
2. Cevap : Forumdaki kurallara uyulduğu taktirde Rutbe kesinlikle yukselir.Yukselemiyorsanız kaliteli paylaşım yapmıyorsunuz , foruma zaman ayırmıyorsunuz veya uyelere yardımcı olmuyorsunuzdur.
3. Soru :
Forum kapanırsa diye korkuyorum yeni acılan forumlar genellikle bole oluyor.
3. Cevap :
ALLAH omur ve izin verirse forum kesinlikle kapanmamak uzere acılmıştır.Cok yakında foruma ait kendi Dedicated Sunucusu alınacaktır.Yukarıdada belirttiğim gibi foruma buyuk yatırım yaptım.Acık konuşucam maddi konudan sıkıntım yoktur.
4. Soru : Forum yonetim sistemi ile calışıyor.Fakat ben kendime Mod ekibi kurmak istersem kurabilirmiyim ?
4. Cevap : Tabiki kurabilirsiniz.Ornek olarak Moderator ekibi kurmak istiyorsunuz 3 adet arkadaşınız var.Foruma kayıt olunan
uye isimleri ile başvuru yapıyorsunuz.Siz Mod Başkanı oluyorsunuz.Diğerleri Normal moderator oluyor ve o ekipte sorumluluk size aittir.Rutbe farkı olmuyor.Mod başkanı olduğunuz taktirde istediğiniz kişiyi ekibe alabilirsiniz.Bu konu ornektir.Yonetici , Yonetici Yardımcısı ve Super Moderator rutbeleri icin de aynısı gecerlidir.Admin ve Co Admin'de gecerli değildir.

Diğer Sorularınızı aşağıda vermiş olduğum İletişim mailinden sorabilirsiniz.

Not : Kesinlikle ilgilenen arkadaşlar cvp yazsın.Lutfen konuyu gereksiz soru ve yorumlar ile kirletmeyiniz !!!

İletişim maili : [email protected]