Merhaba arkadaşlar, oncelikle şunu soylemek istiyorum bu satış ortaklığı sitesine referans'sız uye olamıyorsunuz.Bu yuzden referansız link veremeyeceğim.
Lorem'e uye olmak icin hicbir ucret odemenize gerek yoktur.Tamamen sıfır risk, sıfır yatırım ile calışmaya başlarsınız!
Lorem temsilcisi olduğunuzda her yere goturebileceğiniz bir mağazanız olur. Giyim,temizlik,kozmetik, Kucuk ev aletleri, Gıda takviyeleri, Oyuncak, Takı-Aksesuar gibi onlarca kategoriden binlerce urunu toptan fiyatına alarak hem kendi ihtiyaclarınızı ucuza getirebilir, hemde bu urunleri satarak ciddi kazanclar elde edersiniz.
Urun satışlarınızdan %20 ile %40 arasında satış karı elde edersiniz. Aylık kampanyalarla bu kar marjınız %100'e kadar cıkar. Bununla beraber bir ekibiniz olduğunda geliriniz aylık 1000 TL, 3000TL veya 5.000TL gibi rakamlara ulaşabilir.
Lorems size tamamen risksiz bir calışma sistemi sunar. Sadece sattığınız urunun siparişini verirsiniz, elinizde urun kalma veya stoklama riskiniz olmaz, satamadığınız yada beğenilmeyen urunu iade edebilirsiniz.
Her kesime hitap eden 3.000 ceşit urunu olan bir seyyar mağazanız olur.
Ne fatura kesmeyle ne stok tutmayla nede eleman calıştırmayla uğraşırsınız. Sadece satarsınız ve toptan temsilci fiyatıyla alıp kazanırsınız. Bu işi yapabilecek 3-5 arkadaşınıza bunu tavsiye ettiğinizde ekibiniz olur ve onlarında satışlarından surekli bir gelire kavuşursunuz.
6 Yıldır bu işi yapan, %100 yerli sermaye ile kurulmuş, alanında bir ilki gercekleştirmiş, 100.000 kişinin uzende temsilci kaydına ulaşmış ve sektorundeki en buyuk Turk firması ile calışırsınız.
Eğer siz de LOREMS'e uye olarak yuksek kazanclar sağlamak istiyorsanız benim seckin davetim ile aşağıdaki linke tıklayarak uye olabilirsiniz...
DAHA DETAYLI BİLGİ İSTERSENİZ "PM ALABİLİRMİYİM" DİYE YORUM ATMANIZ YETERLİ.
REFLİ LİNK : http://www.lorems.com.tr/ref.aspx?rcn=153972