XTicaret Sistemi Guvenilirliği ve Odemeler Hakkında Derin Analiz
XTicaret; urun sahipleri, satış ortakları ve alıcıları internet uzerinde buluşturan satışa odaklı teknoloji platformudur. Daha onceki XTicaret tanıtım yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.
XTicaret Satış Ortaklığı sistemine giriş sadece tek seferlik olarak 20 TL'dir. Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing) yapacaksanız bu para gozunuze gelmemelidir Cunku zaten sisteme giriş yaptığınızda herhangi bir urunun satış ortaklığından kazandığınız komisyon bu tutarı karşılayacaktır. Orneğin 90 TL'lik bir dijital kitaptan ortalama size vergiler duştukten sonra 35 TL komisyon ucreti kalır. Bu sadece bir urunun satışından guzel bir kazanc değil mi?
Vergiler demişken şunu belirtelim; XTicaret sisteminde dijital e-kitaplarda yapılan her satış sonrası kazandığınız komisyondan %8-10 arası KDV oranı uygulanır. Yani devlete verginizde odenmiş oluyor. Bu da yasal bir işlemdir. Sisteme guveniniz biraz daha arttı değilmi?
O halde bu guveni biraz daha artıralım; herhangi bir sorun olduğunda ( mesela yapılan satışta havale ya da eft sonrası komisyonunuz askıda kaldıysa, odemeniz geciktiyse v.b.) iletişim sayfasındaki iletişim formunu doldurmanız yeterli olacaktır. Geri donuşler kayıtlı mail adresinize 24 ile 48 saat icerisinde yapılır. Ayrıca muşteri hizmetleri telefonu uzunca sure meşgul calsa da ulaşılabiliyor. Bunu bizzat kendim denedim. Askıda kalan odemenin gercekleşmesi icin temsilci ile goruştum gayet ilgili bir şekilde işlemimi gercekleştirdi.
XTicaret Satış Ortaklığı sisteminde bahsedeceğimiz diğer bir konu; odemeler nasıl yapılıyor? Banka IBAN hesaplarına, PayPal ve Neteller hesaplarına odemeler her ay iki defa yapılır. Birinci donem odemeleri ayın 5, 6 ve 7'nci gunlerinde, ikinci donem odemeleri ise ayın 18, 19 ve 20'nci gunlerinde yapılır. Aşağıda ornek dekont bulunmaktadır. Bu dekont internet ortamında paylaşılmaktadır. Firmanın adı NETPAY olarak gorunuyor. İnternet ortamında XTicaret olarak anılmaktadır. Bu sizi yanıltmasın. Fatura bu şekilde kesiliyor.
Ekli dosyayı goruntule 6475
Bir de odeme alt limiti vardır. Komisyonlarınızın toplamı 50 TL ve ustu ise odemeler hesabınıza yapılır. 50 TL'nin altındaki odemeler bir sonraki odeme gunune aktarılır. Odemeler genel olarak bu tarihleride yapılmaktadır. Bazen bir iki gunluk gecikmeler yaşanmaktadır. Odemenin yapılması 2 gunu gectiyse iletişim formundan irtibata gecip kazancınızı hesabınıza hemen aldırabilirsiniz. Odeme gunlerini ve odeme şekillerine aşağıdaki resimde inceleyebilirsiniz.
Ekli dosyayı goruntule 6476
Sonuc olarak XTicaret Satış Ortaklığı Sistemi guvenli midir? Evet, XTicaret guvenli bir sistemdir ve XTicaret Satış Ortaklığı Sisteminden para kazanılmaktadır. Kazanc kanıtlarımızı buradan gorebilirsiniz.
XTicaret Satış Ortaklığı Sistemine buradan uye olabilirsiniz!
XTicaret Nedir? XTicaret Satış Ortaklığı Sistemi ile Nasıl Kazanc Sağlanır?
Daha fazlası icin: ekkazancyollari.com
İnşallah faydalı bir yazı olmuştur. Hayırlı ve bol kazanclar