Firmamıza internet kullanıcısı duzeyinde de olsa bilgisayar kullanabilen, facebook, msn, twitter gibi sosyal paylaşım platformlarına aşina, tercihen google adwords ve web tasarımı konusunda deneyimli serbest zamanlı calışabilecek, iş disiplinine sahip, ekibini yonlendirebilecek lider karakterli calışma arkadaşları aranmaktadır.

Bu İş Projesi dunya liderliği hedefinde olan sadece interneti kullanarak yeteneğinizin olduğu alanda gelişiminizi sağlayıp gunde 1 yada 2 saat ayırarak internet platformumuz aracılığı ile cok iyi gelirlere ulaşmanızı sağlayabilecek bir kazanc sistemidir.

Gununu pc başında gecirenler veya en az birkac saatini nete ayırabilenler icin cok daha uygun bir calışma sistemidir..

Halen başka bir işte calışıyor olmanız engel değildir

*Ev hanımı, Oğrenci, Oğretmen, işci, Memur, Emekli, Yonetici, Esnaf, Muhasebe, Guvenlik ya da Serbest
Meslek Grubundan tum adaylar firmamız ile calışabilir.
* İnternet tabanlı calışma platformumuzu tam zamanlı ya da part time olarak istediğiniz zamanda diliminde
kullanabilirsiniz..
*Aylık geliriniz yukselen bir grafikle ciddi rakamlara ulaşacaktır bunun sınırını siz belirleyeceksiniz.
*Bu sizin ek işiniz değil asıl işiniz olabilir. Bu konuda son derece iddialıyız
*İş ile ilgili cok daha detaylı bilgi başvuru formunuz bize ulaşıp değerlendirildikten sonra en kısa zamanda
size verilecektir.

Sistemimizde duzenli şekilde calışarak gunde 1 saatinizi ayırdığınızda ciddi gelire ulaşabileceksiniz.
İşimizle ilgilenen arkadaşlarımızın mail adreslerini bildirmeleri halinde işimizin detayları mail adreslerine
gonderilecektir.

(ya da skype adresim : ramazancimen85)​

Arkadaşlar Ben bu yazıyı ornek reklam icin verilen yazıdan aldım. Kusura bakmayın , uşendim kendim yazmaya.

Herkese Bol kazanclar ....