Oncelikle merhaba, benim de YouTube'da bir kanalım var. Şu anda 1000+ abonem var. 1 - 2 aydır video yuklemiyordum, artık daha etkinim YouTube'da. YouTube'da ilk kanal actığımda olan bir videoyu koydum (salak gibi) lakin yaptığım hatayı anladım ve tabii ki daha boyle bir şey yapmıyor ve kendi iceriklerimi uretiyorum. Yazana gore 9 Ağustos'ta hesap iyi duruma geciyor. Acaba iyi duruma gecince YouTube'a başvursam iş ortaklığı kabul ederler mi, yoksa hesap bir kere kotu duruma duştu diye reddederler mi(Sadece 1 ihtar aldım)? Ve eşleşen ucuncu taraf iceriği olan videolarım var. Cunku "En Korkunc 10 Şaka" gibi toplamalar, derlemeler yaptığım videolar bunlar. Bunlar yuzunden partnerlikte veya iş ortaklığında sorun olur mu?

Arkadaşlar sizce partnerlik mi daha mantıklıdır yoksa iş ortaklığı mı? Dediğim gibi 1000+ abonem 9 videom ve toplam 800000+ goruntulenmem var. Sizce bu istatistikler partnerlik icin veya iş ortaklığı icin yeterli olur mu ve partnerlik yaş sınırı ister mi ?
Bu konularda pek de fazla bilgim yok. Mantıksız bir şey yazdıysam affola. Teşekkurler şimdiden...