Merhaba arkadaşlar, Android telefonu olanlar icin kolay bir sistemi anlatacağım. Gunluk en az
Uygulamanın adı : WHAFF REWARDS (Play store'da whaff yazdıktan sonra cıkan ilk uygulama)
İndirdikten sonra uygulamayı acıyoruz ve sağ ust koşeden login yazan yere tıklıyor ve facebook hesabımız ile giriş yapıyoruz. Bu arada size invitation kod soracak lutfen benim kodumu giriniz. KOD : AI88553
Kurulum bu kadar Sonra Premium Picks , Whaff Picks ve Other Picks işlemlerini yapıyoruz. Her Picks'in altında turkce acıklama var indir ve yukle diye. Siz indirip bir kere giriyorsunuz ve 3 saniye sonra ucret hesabınıza aktarılıyor.
Ucretler aşırı derecede yuksek,biraz bahsedeyim ucretlerden. KOD : AI88553
Referans kodu ile uye olursanız direk size $0.30 veriyor ki vereceğim ref ile uye olmazsanız sistem sahibine gidiyor ucret ve size birşey gelmiyor. Sıfırdan başlamak yerine $0.30'dan başlamak daha iyi olur.
Kesinlikle her gun Premium Picks veriyor, ve bu premium picks ucreti$0.20 ayrıca her gun oyuna girmeniz size ekstra $0.05 veriyor.
Normal Whaff Picks'ler $0.24 ile $0.07 arasında geliyor ve ortalama $1.5 buradan geliyor. Sadece uyglamayı indirip bir kereliğine giriyorsunuz.
Şirket reklamları, oyun videoları izleyebiliyorsunuz. Bu reklamlar her gun cıkar ama cok cıkmaz, en az gun icerisinde $0.2 buradan kazanabiliyorsunuz.
Facebook arkadaşlarınızı davet ediyorsunuz ve bu HER GUN OLUYOR. $0.60(Facebook arkadaşlarınızdan uye olanlar olmaı ikinci bir davet icin)
Toplamda en az $0.20 + $1.50 + $0.60 + $0.20 = $2.5 bakın bu en az. Gun icerisinde whaff picks kısmı update oluyor.
Telefonda oyun oynayıp yada başka şekilde boş geciriyorsanız, aslında iyi bir uygulama.
Paypal alt odeme limiti $10 - 3 gun icinde ilk isteiğimi yapacağım kendi odeme kanıtımı koyacağım.
Odeme şekillerinde bize en lazım olan PAYPAL var, amazon gift card var. KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.
4 Gun icinde kazandım. Payout isteğinde bulundum 22 saat sonra hesaba yattı.