Merhabalar,

Aylık 1000 ile 1400 tl arasında kazancı bulunan film sitem icin ortak bir arkadaş arıyorum.

Siteye yapacağım yeni duzenlemelerden dolayı ufak bir miktar ucret gerekiyor ve şuan karşılayamıyacağım icin bir ortak ile calışmaya karar verdim.

(Reklam odemelerini 20 gun sonra alacağımdan dolayı duzenlemelere odeme yapamıyorum) 20 gun beklemekte istemiyorum hızlı davranmam gerekiyor.

Ortak olacak kişi, ilk etapta siteye 700 tl'lik bir yatırımda bulunacak, ve ilk ay 700 tl'sini geri alıcak sonraki aylar icin ise duzenli olarak her ay 500 ile 700 tl arasında bir ucret alacak ve bu ortaklık devam ederek siteye belli başlı yatırımlar yapmaya devam edicez. ancak, bu işten anlayan daha once film sitesi ile uğraşmış arkadaşlar varsa eğer onceliğim onlardır ve istanbul cevresi daha verimli olur, yuzyuze goruşme imkanımda olur. karşılıklı guven gerekiyor sonucta, neye ne icin yatırım yaptığını veya 700 tl'yi kime ne icin verdiğini kimle ortak olduğunu gorsun bilsin isterim. Biraz kurumsallaştım sanırım neyse dediğim gibi arkadaşlar film siteme ortak arıyorum.

Ortak olacak kişiyle nasıl bir sozleşme yapılır bilemiyorum. ilk defa bir ortakla calışacağım. bir an once işe koyulup duzenlemeye gecmem gerekiyor. ilerisi icin kazanc daha da yukselecek inş ve ortak olacağım kişiyle yine devam edeceğim, yeter ki işin icinde hainlik kurnazlık olmasın.

Detaylar icin PM atabilirsiniz veya whatsapp : 0552 851 32 34 numaradan ulaşabilirsiniz.