bilmiyorum benim fikrime katılacak olan varmı ama şole bişey duşundum. benim www.siirtpazari.com web sitem var şimdi bu sitemin aynısını isteyen yapsın urunleri koysun actığı siteden sipariş geldimi bana iletsin mesela siteyi acan istanbulda oturuyor ve izmirden bir sipariş geldi bana mail veya tel acsın abi ben bi muşterim sipariş verdi sipariş ucretinide tahsil ettim sipariş ten kazandığım payı kesiyorum sana parayı gonderiyorum sende siparişi vereceğim kargo adresini postala bende direkt siparişi bulduğunuz muşteriye gonderiyorum sizce nasıl bu benim fikrim inanın bana ben sağlamlık acısından benden şuphe etmeyin cunku ben bu sitemde gorduğunuz urunlerin kendi imalatcısıyım bu fikri yapmak isteyen arkadaşlara en makul fiyatı veririm siz isediğiniz kadar bulduğunuz muşteriye satın zaten ciddi olmassam acmam bu topiği neyse fikrime katılan arkadaşlar varmı
mesela : size bi urunu misal 10ytl den vereceğim sizde bu urunu hesabına ne kadar gelirse satarsın neyse ben hodri meydan diyorum katılan varmı