Oncelikle para kazanmakla alakalı bircok konu olduğunu hepimiz biliyoruz fakat ben burada size gercek paraları hangi sistemler kazandırır onlardan bahsetmek istiyorum.
Genel Forum - Gercekten Para Kazanmakmı İstiyorsun?
İlk olarak Dosya Paylaşım Sitelerinden bahsediyorum size tavsiye edebileceğim 2 adet dosya paylaşım sitesi var bunlardan ilki ve uğraştığınızda gercekten iyi paralar kazandıracak olan ShareCash ile başlayalım...

ShareCash ten Biraz sizlere bahsedeyim

Bu sisteme dosya yukluyorsunuz bunlar internetteki populer programların deneme surumleri bile olabilir..

Sonra bu sisteme yuklediğiniz dosyaların forum sitelerinde reklamını yapıyorsunuz ve yuklediğiniz dosyaları birileri download ettiğinde size download başı 0.20 ile 0.4 dolar arası para oduyor bu sistem.

Orneğin populer bir dosya yuklediniz ve bu dosyayı 1000 kisi download etti sizin bundan kazancınız yaklaşık olarak 400 dolar..

Şaka gibi geliyor olabilir ama piyasadaki en cok para dağıtan sitelerden biridir bu neden bukadar para dağıtıyor ve bu parayı nereden kazanıyor bu site dicek olursanız eğer onuda kısaca anlatıyım

Siteden biri bir dosyayı download etmek isterse eğer site download etmeden once bir reklam izletiyor yada download eden kişinin bir siteye uye olmasını istiyor alttaki resme gozatabilirsiniz

http://img22.imageshack.us/img22/3910/ncadm.jpg

Odemelerinizi Paypal ile alabiliyorsunuz ayrıca minimum odeme 10 dolardır..

Sisteme uye olmak icin aşağıdaki linki tıklayın ve oradan Registerla devam edin..Denemenizde fayda var şiddetle tavsiye ediyorum bu sistemi

ShareCash Uyelik icin Tıklayın

HotFile ile Para Kazanmak

Hotfile dediğimiz sistemde yine aynı şekilde dosya upload ederek indirildiği taktirde para kazanmanızı sağlayan bir sistemdir fakat bu iki sistemin birtanesine yoğunlaşıcam diyorsanız size ShareCash derim..

Hotfile uyelik icin buradan

Affilite Programlarından Para Kazanmak
Affiliate programlarından para kazanmak nedir ne değildir onu biraz acıklamak istiyorum..

Şuan internette dolaşan birusuru wealt program var arkadaşlar..Tabiri caizse bu iş Google Kazanclarıyla başladı daha sonra Google Kazanclarını alarak bu işten para kazanmak icin kitap yazmaya başlayan birsuru Affiliate cıktı tabi Sozum meclisten dışarı bu yazıyı yazmaktaki amacım eğer Affiliate yani satış ortaklığı sisteminden para kazanmak ve bu sistemi temelden sonuna kadar oğrenmek isteyen arkadaşlara piyasadaki 2 Wealth Programdan bahsetmek istiyorum..

Bazı başarılı Affiliate arkadaşlar bu işten ciddi para kazananlar şoyle der:Bu işe Google Kazanclarıyla başladım fakat Affiliate Uzmanı ve Kazanc Sistemiyle Gercekten para kazanmaya başladım diye bir deyim kullanırlar işte ben size burada bunlardan bahsetmek istiyorum..

Google Kazancları

Sayın Musa Erdoğmuş un yazmış olduğu bu kitap Affiliate sisteminden hicbir bilgisi olmayan arkadaşlara temelden başlayarak bu sistemi adım adım oğreten bir programdır gerek yazılı gerek gorsel videolu eğitim setleriyle adım adım nasıl hareket edeceğini bu sistemle oğrenmeniz mumkun

Detaylı Bilgi İcin Tıkla

Kazanc-Sistemi
Temel bir bilgiye sahip fakat para kazanmak icin caba gostersede biryerlerde yanlış yaptığını duşunen arkadaşlara tavsiye edeceğim bir kitap
Kazanc Sistemi Forum sitesinde Kitabı alan arkadaşlara ozel olarak hazırlanmış bir bolumde Kazanclar sorunlar ve sorular paylaşılarak herkesin para kazanması sağlanıyor diyebilirim.Cok guzel bir sistem ve sordugunuz her soruya cvp bulabileceğiniz bir foruma sahip bu yuzden favorilerim arasında..

Affiliate Uzmanı
Bu sistem Favorimdir diyebilirim.Sayın Taner Bozkurt un yazdığı bu kitapta genelde clickbank tan nasıl para kazanılacağı bahsedilmiş aslında bu cok farklıbir sistem bu sisteme ait bir forumda var yine kazanc sistemindeki gibi ve butun eğitimler videolu olarak anlatıldıgından bu sistemle para kazanamamak imkansız diyebilirim..Ayrıca Taner bey 2. olarak yapacağı seminerlerlede katılanlara nasıl kazancları 2 katına cıkaracağını anlatıyor ve inanın hatta internette kontrol edin bu sistemle tanışan ve seminere katılan arkadaşların suanki clickbank gelirleri 3000 dolar minimum..

Detaylı bilgi icin Tıklayın

Kısacası internetten para kazanmak diye Google yazarak araştırma yapacağınıza gercekten para kazanmak istiyorsanız bu bahsettiğim urunleri deneyin ve kazanmaya başlayın sorusu olan arkadaşlarada yardımcı olabilirim herşekilde..Sacma sapan palavralarla uğraşmayın artık gercekten bu işlere yogunlasın ve sadece para kazanmanızı izleyin bana cok dua edersiniz...)

Herkese Bol Kazanclar