Oncelikle Siteye Giriş Yapıyoruz... Refli Link Veriyorum Dileyen silebilir

BonusPortal24.de

Siteye Girdikten Sonra Aşağıdaki Resimdede Gozuktuğu Gibi İster Registirieren veya Anmelden Butonuna tıklayarak Siteye uye Oluyoruz...

Resimdede Gozuktuğu Gibi

Andere : Cinsiyet
Vorname : isim
Nachname : Soyisim
Straße : Adres Satırı
PLZ: Posta kodu
Land: Ulke : Almanya Seciyoruz (deutschland)
Geburtsdatum: Doğum Tarihi

Mitgliedsname: Nickname
Passwort : Şifre
Email-adresse : Email

Aşağıdaki İyi Kutucuğada Tik koyarak Uyeliğimizi Tamamlıyoruz. Mailimize gelen Aktifleştirme Linkine tıklayarak Siteye Girişimizi yapıyoruz...

Peki Sonrasında Ne yapacağız? Cok basit Angebotlara uye olacağız... Ve Para kazanacağız.. Peki Nereden Bulacağım? Alle Angebote Yazıyor Orada Tum Uye Olacağımız Linkler Vardır.. Neue Angebot = yeni Eklenmiş olanlardır...

Ornek Olarak Ben Bir Uyelik Yapıyorum.. Takıldığınızda Sorarsanız Surekli Yardım Ederim.. Alle Angebotedeki 0.90? luk olan İlk Bonus Uyeliğini Yapayım Hepinize Yararı Olsun..

Am Angebot Teilnehmen ' E tıklıyoruz... ( acılan sayfada 5 Sn icinde Yonlendiriliyoruz..)

Sağ Tarafta uyelik Alanı Cıktı.. Gerekli yerleri şu Şekilde Dolduruyoruz: Mumkun Oldukca Uye Oldğunuz İsimler ile Aynı doldurmaya Calışın..

*In welchem Land leben Sie derzeit? = ister Turkei , İstersenizde deutschland
* Vorname: = isminiz
* Nachname: = soy isminiz
* E-Mail-Adresse: Email adresiniz..

Bunları Girdikten Sonra İkinci Sayfa Karşımıza Cıkıyor

Geburtsdatum (TT/MM/JJJJ): Doğum Tarihiniz
Einladungen zu Befragungen sollen an die folgende E-Mail-Adresse geschickt werden: Biraz Once Girdiğiniz Email Adresi
*Straße: Adres Satırı
*Hausnummer: Ev numarası Daire Numarası
*Postleitzahl: Posta Kodu
*In welchem Bundesland leben Sie? : Anket Sorusu Şıklardan Birini Sallayınız
Zum Beispiel: 0049-0678-123456 Telefon Numarası Aynısını Girebilirsiniz
Handy NUmber : Cep Telefonu Opsiyonel oldğu icin Boşverin
*Wenn es darum geht, wer fur Ihren Haushalt Lebensmittel einkauft und die Entscheidungen trifft, welche Marken gekauft werden, wurden Sie sagen : Şıklardan Birini Sallayınız..
Devamını Sallayın.. Şıklar bitsin Sonrasında
(butun Sallamalarda En ALttakini Secerseniz Hatalı Olmaz Buyuk İhtimalle Sayı Girmeniz Gereken yerlere 1 Giriniz...

BşndaKi Tiki İşaretleyin Bitirin... ( Ich habe die Datenschutzrichtlinien von Synovate gelesen und stimme ihnen zu. )

Ve Bitti Maile Gelen Aktifleştirme Linki olursa Aktif ediyoruz Ve bitti... 0.90 euro Cepte...

TagesRALLY

Gunluk Rally : Gunde Ne kadar cok Bonus yaparsanız Ve ne kadar cok onaylanırsa.. Gunluk Rally Var orada Ek gelir Kazanırsınız ...

1. 1.5? kazanır
2. 0.5? kazanır..

Tabi Farklı zamanlarda bu değerler değişiyor...

Uyeliği Anladık.. PAramız 10 euro olunca PAYPAL'a cekebiliyoruz.. Peki Nasıl ?

Konto-Ubersicht (BonusPortal24 Logosunun Hemen Altında )

Buradan Ne kadar kazandığımızı Gorebiliriz.. Ve 10 euro olduğunda Guthaben auszahlen Yazan Yerdn Paypala Para isteyebiliriz.. Hesabım 10 euro olunca Onunda resmini koyacağım...

Sorularınızı Elimden Geldiğince Cevaplamaya Calışacağım.. Şimdiden Bol Kazanclar.. Unutmayın Cok kazanacaksınız....

Almanca Cevirilerinizi

http://translate.google.com.tr/translate_t#de|tr| Adresinden Kolaylıkla Yapabilirsiniz...

Selametle...