Evet arkadaşlar oncelikle bu konuyu tamamen ben anlatacağım yani alıntı değildir.
LUTFEN KONUYU TAMAMEN OKUYUNUZ. SONLARA YAKLAŞTIKCA SİZ DE SEVECEKSİNİZ
Şimdi nasıl para kazanacağımızı sizlere anlatmaya başlayayım. Oncelikle profildeki web sitesine tıklayarak kayıt oluyoruz.
Kayıt işlemimiz kolay olduğu icin burayı hızlıca gectim.
Evet arkadaşlar şimdi sitenin en guzel yonunu sizlere takdim edeyim
MiNiMuM DoSYa BoYuTu YoK!!
Evet arkadaşlar bu sayede Upload ve Download hızında problem cekmeyeceğiz.
Evet şimdi sitenin muhteşem bir yonunu daha soyluyorum
Diğer siteler 1000 indirmeye(Turkiye İcin) 5$ verirken bu site Turkiye icin 225$ veriyor!.. ABD'den olan indirmelere ise tam 600$ veriyor!..
İşte odoneme kanıtları...
Eğer 225$ bana yetmez 600$ isterim diyorsanız profildeki web sitesinden uye olduktan sonra Mail adresimizide ekleyin ve "Unlu ABD Forumları" arşivimizi sizlerle paylaşalım
Şimdi sizlere sitenin calışma prensibinden bahsedeyim.. Akla gelen ilk soru bu sitenin diğerlerinden farkı ne ki bu kadar fazla odeme yapıyor?
Cevabı basit;
Mesela boyle bir indirme linkimiz var...
http://sharecash.org/index.php?ref=16974
Linke tıkladık ve "Click here to download!" yazısına bastık..
Ve karşımıza "Complete this Offer!" isimli bir sayfa cıktı..
İşte bu sayfada sitenin anketi var.. Bu anketi doldurduktan sonra indiriliyor.. Bu yuzden cok para kazanıyorsunuz..
Anketle Kimse Uğraşmaz Bu İş Yaş (-mı acaba)
Tabikide oyle değil.. Zaten anketle uğraşılmıyor 1 dakikanızı bile almaz..
Fakat Turkiye'de site cok yaygın değil ancak ABD de cok yaygın bir site yani nasıl biz Rapid den premium almadan indirmek icin saniyeleri bekliyorsak onlarda anketi dolduruyorlar
Dediğim gibi Email adresimi ekleyerek benimle irtibata gecen arkadaşlara ABD forumlarının arşivini vereceğim..
Yani 16945 kullanıcının toplam kazandığı para 70588$ !!!
- Odemeyi PayPal ile yapmaktadır. Bu da sitenin guvenilirliğini tekrar gosteriyor.
- Minimum odeme 10$
Şimdi yapmanız gereken tek şey KAYIT OLMAK
KaYıT OLMaK iCiN TıKLaYıN...
OrNeK DoSYa:
http://sharecash.org/download.php?id=69479