Merhaba, dun yani 30/07/2023 tarihinde Tosla uygulaması uzerinden Steam cuzdan kodu aldım. Epin almamın sebebi kampanya ile para vermesiydi. Aldıktan sonra kodunuz birkac dakika icerisinde gelecektir gibi bir şey geldi SMS uzerinden, bende beklemeye koyuldum aradan bir gun gecti. Ama hala gelmemişti. En sonunda Tosla yetkili servise başvurdum. Onlarda biz sadece aracıyız epin.com.tr uzerinden kodunuzu alın dedi. Bende dediklerini yapıp epin sitesine gidip canlı desteğe başvurdum. Yaklaşık 4 saat aralıksız canlı desteğe gercek bir insanın gelmesini bekledim. Ya bot geliyor ya da direkt sohbet kapanıyordu. En sonunda bana bir kod verildi. Onunla site bakiyesi aldım ve site uzerinden cuzdan kodu aldım (ancak kod verilirken detayları sorduğumda herkese ozel sanal kart acılır.

Aldığınız kadar bakiye onun icinde vardır. Onunla cuzdana para atarsınız dendi) aldıktan 1 dk sonra ne olduğu belirsiz bir kart bilgisi geldi, sanal kart acmak o kadar hızlı olur mu diye duşundum. Kullanıp kullanmama arasında kaldım. Ardından internette araştırırken karşıma cıkanlar beni şok etti, kiminin Steam hesabı askıya alınmış kiminin Steam hesabına pazar banı gelmiş. En sonunda kullanmama kararı aldım. Sakın ama sakın Steam cuzdan kodu almayın [zaten steam artık kod vermiyomuş heralde (tam olarak emin değilim )] ben mağdur oldum siz olmayın. (yaşım kucuk olduğu icin yazım hataları yapmış olabilirim kusura bakmayın)