Urlcash ile Linklerinizden Para Kazanın (Odeme Kanıtı)
Oncelikle tabiki sisteme uye oluyorsunuz.Daha sonra Create Link adındaki sayfaya girip orta kısımda bulunan form ile işlemlerinizi yapıyorsunuz.
Bu işlemler neler ? Nasıl yapılır ?
UrlCash sizden oluşturmak icin kaynak bir link bloğu istemektedir.Genel olarak sistem resim paylaşımına dayalı.Yani en cok kazancı bu tarz resim paylaşarak kazanıyorsunuz.Ornek olarak shareapic.net hesabınızda oluşturduğunuz galerideki resimlerin kodlarını alıp UrlCash'teki forma yapıştırıyoruz.Sonra bu yapıştırdığımız linkleri sisteme kaydederken yine bir galeri ismi giriyoruz ki kafamız karışmasın.Ben host sitede galeriyi acarken kullandığım ismi copy/paste yaparak UrlCash icinde kullanıyorum.En kafa karıştırmayan şekil sanırım bu.
Daha sonra bu linklerin ne tur bir iceriğe sahip olduğunu seciyoruz.Bu onemli bir secim.Resimlerde absurt materyal varsa mutlaka derecesine gore secim yapmalıyız.Ornek olarak softcore bir foto galerisi eklediysek some nudity seceneğini seciyoruz.Eğer resimler hardcore tarzındaysa some absurt seceneğini seciyoruz.Bu tarz dışındakilerde no nudity seceneği seciliyo.
İsterseniz birde tag belirleyebiliyorsunuz.Bunun amacı UrlCash icinde oluşturabileceğiniz blog icin arama terimleri belirlemek.
Son olarak UrlCash yonetimi tarafında size sunulan kategorilerden en cok 4 tane secerek kaydınızı tamamlıyorsunuz.Bu son iki işlem aslında UrlCash icindeki blog icin.
Blog Ne iştir ?
UrlCash size blog oluşturmak icin yetki veriyor.En cok 5 tane blog oluşturabilirsiniz.Size kendi sistemimden bahsedeyim.Benim 2 tane blogum var UrlCash icinde.Birisi celebrity dediğimiz unlu insanların resimlerinin olduğu blog birde absurt resimlerin olduğu blog.Bu şekilde resimlerimi birbirinden ayırarak hangi turun daha cok hit aldığını gorebiliyorum.Ayrıca diğer bloglarla daha kolay link paylaşımı yapabiliyorum.Sonucta celebrity blogu icin absurt blog link vermez veya link almaz.
İşin ozu ;
İşin ozu aslında cok basit ve birkac cumleyle anlatmak gerekirse ;
Shareapic.net veya Sharedimages.org tarzı resimlerin gosterimine para odeyen host sitelerine resimler gonderilir.
Host sitenin resimler icin verdiği thumbnail kodları alınır ve UrlCash sistemine sokulur.(Bu işlem ile linkler convert ediliyor.)
UrlCash bize tekrar linkler verir.Bu linkler forum ve html sitelerin kodlama sistemine gore hazır vaziyettedir.Biz extra bişey yapmıyoruz.(BBcode ve HTML olarak)
Trafiği yuksek olan tum forumlara ve dump sitelerine UrlCash linkleri postlanır.( Yani hem Blogunuzdan hemde forumlarda ve sitelerde paylaşımda bulunduğunuz sitelerdengelir elde edeceksiniz)
Ozellikle trafiğinin buyuk coğunluğu Amerika, Kanada ve İngiltere olan forum ve dump sitelere linklerinizi post ederseniz kazancınız oldukca iyi olacaktır
Ayrıca Link Değişim Sistemide Mevcuttur. Şimdi uye olup blogunu hazırlayan yada daha onceden uye olmuş arkadaşlarım varsa link değişimi yapabiliriz.
ODEME KANITI
Refimden Uye Olan Herkese Teşekkurler
(Refsiz Uyelik Size Hicbirşey Kazandırmaz, Refli Uyelik Size Hicbirşey Kaybettirmez)
REFLİ UYELİK LİNKİ
REFLİ UYELİK LİNKİ