Rejuvenate firması internetle yaşayanlar icin super bir iş yapısı sunuyor. Yıllardır Klasik Network Marketing sistemleri kullanan firmalar tanıdık. Ancak şimdi Online Network Marketing zamanı.
Rejuvenate firması sağlıklı yaşam ve gencleşme uzerine odullu urunleri uretiyor ve satıyor. Sistem USA de başladı ve hızla yayılıyor. İşimiz internet uzerinden tanıtım, sitelerimiz uzerinden satış ve uye kazandırma işi yapıyoruz. Ancak tum bunları yaparken urunleri elimize almıyoruz.
Sistem cok basit işliyor. Sisteme dahil olan uyelere 3 adet hazır site veriliyor. (Dileyenler kendilerine farklı sitelerde yapabilir. ) Bu siteler şu anda 3 dil ve toplam 9 dile ulaşacak. Sistemi tanımak isteyenlere sitelerimizdeki argumanlar, Takım paylaşımlarımız ve online konferanslarla bilgiler veriyoruz. İşi kabul edenler bizim linkimiz uzerinden giderek sisteme katılıyorlar. Teknik olarak cok başarılı bir kazanc ağı var. Hic kimseyi sistem dışlında bırakmıyor ve mutlaka kazandırıyor.
Acıkcası network marketing sistemleri ile cok uğraşmış ve zaman zaman dili yanmış birisi olarak bu sistemi cok detaylı inceledim. USA, Almanya ve Macaristanda bizden once başlamış bazı uyelerle de goruştum. Gercekten hepsi tam puan veriyor.
İşe ilk başlayanlar (2008 2. yarısı) şu anda 10.000 $ dan fazla gelire ulaşmış durumdalar. Ulkemizde 2-3 aylık olan iş burada dahi 300$ lık aylık kazanclara ulaştı.
Ben bu fırsatın yanımdan gecip gitmesine izin vermedim ve katıldım. Daha once kacırdıklarımdan ders alarak tabi.. İşi ve urunleri incelemek veya katılmak isteyen arkadaşlar icin bir destek takımı kurduk. [ Greenline TEAM] Bu takım işe başlayanların daha başarılı olmaları icin calışmalar ve paylaşımlar yapacaktır. Yani yalnız olmayacaksınız.
Okuyanları yormamak icin burada kesiyorum. İlgilenen webmaster veya internette kazanc arayan arkadaşları www.rejuvenatetr.com a bekliyorum. Sitede kafanıza takılan veya anlatamadığımız konularla karşılaşırsanız sitedeki iletişim formundan iletmeniz yeterlidir.Ayrıca Haber listesine kaydolarak canlı sunumlardan haberdar olabilirsiniz..
Herkese bol ve bereketli kazanclar.