Arkadaşlar o kadar internette dolaşıyorum para kazanmak icin yollar verenlere hicbirşey yok kazanmak icin cok buyuk bir siteye sahip olmanız gerekiyor. Yoksa para kazanmak imkansız.
Bir ara superteklif cılgınlığı vardı adamların şartları kuralları o kadar kulağa hoş geliyorduki herkes bayıla bayıla uye olup kazanmaya calışıyodu ben pek kazandığını soyleyeni gormedim. Neyse lafı uzatmayacağım super teklifti reklammatikti derken bende bir para kazandırma projesi sunuyorum.
Ama bu ne bir reklam sistemi ne uye getirme olayı.Oncelikle kendimi tanıtayım Ben yusuf barış efe Yıllardır internette kendimi geliştirme yollarına başvurdum en cok başarılı olduğum konu ise seo olayı oldu.Bir cok siteye (arkadaşlarımın siteleri olduklarını belirtmek istiyorum kesinlikle ucret almadım) katkılar sağladım şimdi destek verdiğim siteler arasında en az hit alanı tekili duşuk olanı 12k tekile sahip. Bende şimdi kendime faydalı olmak istiyorum ama ne icerik yukleyecek zamanım nede moderator yada postcu bulacak zamanım var bulduklarım ise zaten acarız deyip parayı aldıktan sonra 50-100 konu acıp uctular.
Neyse uzun etmeyelim konuya girelim arkadaşlar bir sitem var adresi
www.maxiturkiye.com
Bu sitede konu acacak arkadaşlar arıyorum.İster ekip kursunlar isterseler tek gelsinler hic farketmez. Peki tarife nedir?
01. - 5,000 sayı arası konular konu başı 0,01 TL
5,001. - 10,000. sayı arası konular konu başı 0,02 TL
10,001. - ve ustu ise 0,03 TL olarak ucretlendirilicektir.
Minimum odeme 50TL dir
Buradan herhangi bir yorum yada başvuruyu değerlendirmeyeceğim.
[email protected] adresine ekipse ekip uyelerinizin kullanıcı adları yada bir kişi iseniz kullanıcı adı ve 1 hesap numarası ile mail atın onay yada cevap beklemenize gerek yok konularınızı acmaya başlayabilirsiniz.
Onemli bir not: Kazandığınız paralar kesinlikle diğer sistemlerdeki gibi kasamızda kalmayacaktır.Odemeye hak kazananlar her ayın 15inde odemelerini alacaklardır.Sınır limit yok...