Bu bir satıştır.
arkadaşlar belki coğunuzun bildiği bişeydir.ama bilmeyenler de coğunlukdadır eminim.

vereceğim bir text dosyasında 10 satırlık bilgiden ibarettir.

A-oncelikle bir adet bot satın almanız gerekmektedir. botu başkası satıyor ben aracılık edeceğim. msn vereceğim kendiniz alacaksınız ucreti her domain icin5 dolar.kendiiz alacaksınız botla alakam yok.

***Ben burada size bu tek botla yuzlerce sitenize nasıl icerik gireceğinizi anlatacağım.Ki bu hitlerin coğu sadece sizin sitenizde indexlenmiş olacak.başka sitelerden alacaksınız botla ama oralarda henuz indexlenmemiş olacak.biraz da sizin kabiliyetiniz ve zekanızla alakalıdır bunu yakalamak.normalde bu botla tek siteye icerik ekleyebilirsiniz.

B-ayrıca blogger kullanmayı biliyor olmalısınız
C- kuracağınız siteler wordpress olmak zorundadır.

getirisi ne olacaktır :

1- her bir sitenize birkac tıkla ve 10dk da yuzlerce ,binlerce post gondermeyi oğreneceksiniz.(yukarda dediğim gibi bu postların coğu ya da bir kısmı --artık bunu bulmak sizin zekanızla alakalı--aldığınız sitede indexlenmemiş olduğundan siz ilk yazmış gibi olacaksınız.)
2 - hit kazanacaksınız zamanla
3- adsense kazanc da kendiğinden gelecek.
4- ister turkce site ister yabancı site yapabilirsiniz.
5-adsenseden iyi kazanc elde edebilirsiniz yaptığınız sitelerle
6- yabancı siteler oluşturabilirsiniz.dil bilmenize gerek yok.

ben denedim bu sistemi. yabancı site yaptım webmaster tolsdan ayarladım sitemin hedefi amerika diye ve gunde 300-400 hit almaya başladım amerikadan.ingilizce siteyle.1 ay sonunda 300 hit yaptım

yemek sitesi yaptım 2k hit yakaladım botla konu aldığım kişiler şikayet edeceğiz dedi siteyi kapattım.

yaptığım diğer bir site de şuan satışdadır daimi onlinesi 8-10 kişidir. 600-700 tekil hiti var.

BU DEDİKLERİMİ YAPMANIZ İCİN CALIŞMANIZ GEREKMEKTEDİR.

vereceğim 10 satırlık acıklamalı text dosyasının ucreti 15 tldir. odeme herbankadan yapabilirsiniz.
msn kullanmıyorum. detaylı başka bilgi yoktur. sorularınız varsa sorabilirsiniz sayfa altında..

DEDİĞİM GİBİ BELKİ SİZİN BİLDİĞİNİZ BİR ŞEYİ ANLATMIŞ OLABİLİRİM TEXTTE. BU MESAJDA YAZILANLARI İYİ OKUYUN.

ODEME İADESİ YOKTUR.