Ali Rıza Bey, Hayriye Hanım'la Leyla yuzunden şiddetli bir tepki veriyor. Bu arada Mithat Bey'in Ferhunde hakkında oğrendikleriyle kafası karışıyor...
Kanal D’nin başrollerinde Halil Ergun, Guven Hokna ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadıkları, izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dokumu”nun bu bolumunde; Hayriye Hanım’ın, Ali Rıza Bey’e rağmen, yasaklı Leyla’ya doğru bir adım atması, evde cok buyuk bir fırtına kopmasına neden oluyor. Ve bu şiddetli fırtına, Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ı ayrı ayrı yollara savuruyor.
Ferhunde’nin, Tekin Ailesi’nin eski gelini olduğunu anlayan Mithat Bey, şuphelerinin uzerine gider. Adım adım Ferhunde’nin izini surerken kafası iyice karışan Mithat Bey, hikÂyedeki boşlukları Ferhunde’nin yalanlarıyla dolduracaktır.
Hayriye Hanım’ın, Ali Rıza Bey’e rağmen, yasaklı Leyla’ya doğru bir adım atması, evde cok buyuk bir fırtına kopmasına neden olur. Bu şiddetli fırtına, Ali Rıza Bey ve Hayriye Hanım’ı ayrı ayrı yollara savurur.
Leyla, Hayriye Hanım’dan aldığı gucle iyileşirken, kendisini boyle bir durumda bile affetmeyen babasına karşı buyuk bir ofke duymaya başlar.
Necla tarafında da sular bir turlu durulmamaktadır. Cem’le arasını hala duzeltemeyen Necla’nın ofkesi, gun gectikce artar.
Ote yandan Şevket’le Sedef arasında beklenmedik bir gelişme olur. Yavaş yavaş işlerini duzeltmeye başlayan Şevket, Sedef’in hayatındaki onemini giderek daha iyi anlayacaktır.
Yaprak Dokumu'nde fırtına kopuyor
Yerli Diziler0 Mesaj
●49 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yerli Diziler
- Yaprak Dokumu'nde fırtına kopuyor