Oncelikle belirtmeliyim ki bu sisteme yeni kayıt oldum. Bildiğim noktaları sizinle paylaşacağım. Onemli bir ricam sistemde durust calışmanız ve bulgularınızı burada paylaşmanız.
http://www.associatedcontent.com adresi yıllardan beri var olan ve oldukca kaliteli bir icerik paylaşımı/satışı sitesi. Elinizde bulunan ozgun yazı (400-500+ sozcukluk), ses, video, resim dosyalarını bu sistem sayesinde paylaşabiliyor; eğer editorlerce onaylanırsa ozgun icerik başına 3-5 $ civarı bir ucret alabiliyorsunuz. Ben şimdilik test icin 2 resim ve 1 ozgun makale yolladım. 2 resim iceriğim onaylandı. Makale icin halen bekliyorum. Sitenin SSS bolumunde bu tur iceriklerin 1 hafta bazen 2 hafta icerisinde onaylanacağı soyleniyor. Sistem odemeleri Paypal ile yapıyor. İceride Amerika'da yaşayan birkac Turk'e rastladım. 2005 yılından bu yana kayıtlı Turk arkadaşları gordum. Sistemle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak icin kendilerinden yardım istedim. Sizler de sistem konusunda bulgularınızı paylaşınız.
Ozgun icerik konusunda zorlanırsanız yine bu başlık altından yardımcı olurum. Ancak paylaşımlarınızı, ongorulerinizi merakla bekliyorum.
DUZELTME: Amerika'da yaşayanlar dışında makale başına ucret verilmiyormuş. Ancak makaleniz kabul edildiğinde 1000 gosterime 1.50 $ veriliyor.