Wordpress.com uzerinden actığınız bloglar pr9 subdomainli olduğu icin yazdığınız yazılarda neredeyse ilk sayfa ve ilk sıralarda oluyorsunuz. Ayrıca sıfırdan actığınız bloglar icerik girdiğiniz taktirde 2 , 3 saatte info alıyor.
Hızlı indexleme ve kolay yukselme ile cok iyi hitleri kolaylıkla yakalayabiliyoruz.
Şimdi Wordpress.com bloglarını kullanarak nasıl bir ayda deli paralar kazanacağınızı anlatıyorum
Biliyorsunuz ki wordpress'e adsense eklenmiyor peki nasıl kazanıcaz affilate mp3 ve oyun urunlerini satarak.
Affilate urunlerini cok satmak icin sitemizin kategorisini iyi secmemiz gerekiyor.
En cok affilate satan kategori ise cep programları, oyunları...
Veya mp3 sitesi yaparak melodi, mp3 urunu satabilirsiniz.
Chat, msn adresleri gibi bir blog acarakta garanti arkadaş vs gibi urunleri satarak delii paralar kazanabilirsiniz.
Arkadaşlar ben bu yontemle 1 ayda cok iyi paralar kazandım ancak bloğumda spam yapmaya başladığım icin bloğumu kapattılar. Bloğunuz kapanmaması icin spam veya hazır db yuklemeyin.
Affilate urunu alabileceğiniz bir cok siteler var size vereceği reklamın html kodunudan oluşması gerektiğini unutmayın.
http://www.Wordpress.com
Hadi bol kazanclar bana bi dua edin yeter dostlar