Tekrar Merhaba arkadaşlar, bildiginiz uzere turbobit isimli bir konum var, fakat ben size bu konumda neden turbobitin diğer sitelerden (hotfile, freakshare, oron) daha fazla kazandırdığını acıklayacağım... ( ve guncel ss leri koyacagım)

3 ay 535 USD derken 1 ay rank sistemi gectiler o ay kazanc duşuk geldi, normalde 1. ay ve 3.ay 500 usd, rank geldigi zaman 35 USD kadar kazanabildim, ama şu anda rank sistemini tamamen kaldırdılar.. Yani: ayda 250 USD diyebiliriz...

Lutfen tık başı 0.1 0.002 0.02 gibi şeylerle uğraşmayın boşa zaman kaybetmeyin yazıktır vallaha,

Oncelikle Kazanc tablusu şu şekilde :

İşte turbobit Kazancım :

Siteden yapılan odemeler :

yazan miktarlar USD cinsindendir​

Hepsi odeme kanıtlı 2.5 3 ay gibi surede 535 USD sadece turbobitden kazanmışım, aynı anda hotfile linkide vermeme rağmen hotfile kazancım ise sadece 127 USD de sınırlı kalmış, neden mi cunku ;

1-Turbobit de dosyalarınızın tamamı inmese bile indirme sayılır (%3). hotfile ve benzeri sitelerde ise sayılması icin tamamı (%99) inmesi gerekir... Ama biliyormusunuz ki kac kişi indirirken bağlantısı kopuyor ve indirmeyi tekrar başlatıyor, yarıda bırakıp yarın tekrar cekiyor ws ws....

2-Turbobit de hic bir sitede olmayan bir ozellik, sizin verdiginz indirme linkleriniz ayrıca ref linkinizdir, yani biri sizden dosya indirip bu işe başlasa , sizin refinizden uye olmuş olacak ve size kazandıracak ref kazanımında 65 USD oldugunu ss den goreceksiniz...

3- Turbobit diğer sitelerin aksine tum indirmeleri sayıyor, yani benim hotfilede 50 kere inen dosyam aynı şekilde turbobitde 200 kere indigini goruyorum ne hikmetdir bende tam anlayamadım..

4- En onemli faktorlerden biri turbobitde rank sistemi yoktur, hotfile ve benzeri sitelerde rank sistemi olup, bi gun copper bi gun gold nerede oldugunuzu anlayamassınız...

5- Ftp upload yapanlar icin ftp hızı diğer sitelerden yuksek..

6- Eğer bir kişi sizin linkinize tıkladıktan sonra premium uyelik alırsa, ornegin 20 tl ye premium uye oldu, size bunun %20 miktarını size oduyorlar , yani : 4 tl

7- Hic bir sitede olmayan bir ozellik, ref uyeleriniz %20 kazanıdıyor bunu zaten biliyoruz, ama refinizin refinizden bile %5 kazanabiliyorsunuz, yani sizin refinizin refi 100 tl kazanıdysa sizde 5 TL kazanıyorsunuz..

8- Kendi dosya paylaşım sisteminizi kurun (şahsen kullanmadım, web sitem yok olanlar icin...)
Sitenizden para kazanmak mı istiyorsunuz? Kendi dosya paylaşım sisteminizi kurun ziyaretcilerinizden para kazanın.

Kendi tasarımına ve ismine sahip, tam donanımlı bir dosya paylaşım sistemine sahip olacaksınız. Tum teknik detaylarla (disk alanı, sunucu yuku, teknik birimler, kullanıcı betikleri, odeme vb.) biz ilgileneceğiz. diyor...

9- Diğer sitelerde min 5Mb dosya boyutundan para kazanıyorusnuz, bunda 1 MB uzeri dosyadan bile kazanabilirsiniz...

10- Turbobit hic bir sitede olmayan istatistik sistemine sahiptir, hangi dosyanız nereden kac kere inmiş , hangi siteden daha cok down alıyorsuzn gibi ayrıntıları size sunmaktadır, bu da hangi siteden daha cok kazanıyorsanız , o sitelere yonelmenizi sağlayacaktır...
(bazen hic tahmin etmedigim sitenin cok kazandırdıgını gormş oldum boylece)

11- Sınırsız boyutda dosya yukleyebilirsiniz...

(- yonu) download hızı diğer sitelerden daha duşuktur genelde, ama bu bizi fazlada ilgilendirmiyor biz kazancımıza bakıyoruz ve de odemeyi haftada bir değil 15 gunde bir yapması, site tamamen amerikaya taşndıgında buda olacak diyorlar, şu an site rusyada...

Paypal Odeme gecmişi , turbobit hotfile arası fark :

709 TL banka hesabıma cektim, cekmedigim miktar :

Kazanmanız gercekten zor değil, en cok sorulan bir soru 1000 kere inmesimi gerekiyor diye hayır 100 kere insede ona gore paranızı alırsınız (diğer sitelerdeki gibi)

Aşağıdaki konumda ayrıntıları derinlemesine anlattım fakat konu 2 ay oncesine ait oldugundan sslerde 2 ay onceye ait:

http://www.webmastersitesi.com/inte...aparak-para-kazanin-turbobit.91575#post339216

Ayrıntı icin yukarıdaki konuyu da inceleyebilirsiniz...

Kazanmak icin aşırı uğraş gerekmez ben gunde 1 mp3 album fakan atıyorum amacım cok siteye gondermek , up la downla uğraşmak zoruma geliyor , sitelerde copluge donmesin cok tutaln albumleri secmeniz gereklidir, yani gunde 2 3 saat uğraşarak bu kazanca ulaşabilirsiniz...

Actıgınz albumler not defteri kaydedip, sonra diğer sitelere kopyala yapştrdan seri seri acabilirsiniz, bir cok sitenin formatı aynıdır...

Fazla kazanmak icin gerekli yontemler :

*Oncelikle actıgınız konuya ozen gosterin yani koyu renkle yazmak album kapağı gibi (imageshack e uplayın) actıgnız konu altlarına tag eklemek gibi, cunku bir cok siteyi google indexliyor ve aramalarda cıkmanız gerekli.. Fazlada abartmayın
*Kesinlikle siteleri copluğe cevirmeyip adminlerle arayı kurmaya bakın zamanala mod olup konularınızı sabitleyebilirsiniz
*Guncel album secin , sizin dinlediginiz değil, cevrenizdekilerin dinlediklerini secin, haftada bir kez konularınızn altındaki yorumlara cevap verin

Gunluk ortalama kazancı gosteren bir ornek :

Eğer refimle uye olursanız , ve bunu bana kanıtladıktan sonra ( mail adresiniz yeterli uye oldugunuz ) size paylaşım yaptıgım siteleri kazanc sıralamasına gore vereceğim... ( fakat onemli bir faktor benden site alıp başka upload sitelerine yuklemeyeceginizi nerden bileceğim , size guvenebilmem gerek, artık herkese site vermiyorum ) (not : sadece mp3 ile uğraşıyorum)

not: Kazancınız 4 saatte 1 guncellenir, neden hesabımda hala 0 var gibi sorular sormayınız... 4 saat gecmesini bekleyiniz..

Bu konu daha duzenli ve guncel olduğundan, bu başlıgı surekli guncelleyeceğim ve turbobitle ilgili odeme tarihleri olsun haberler olsun size yayınlayacağım, ve aklıma daha cok kazanmanız icin yeni yontemler geldiginde sizlerle paylaşacağım, hepimiz cok kazanalım

Turbobit Ref Link : http://turbobit.net/partner/?PHPSESUD=F80881327DCF9B05045E90AC8BCB3692

Hotfile Ref Link : http://hotfile.com/register.html?reff=1290735

(illada ben hotfile yaparım diyorsanız, siteleri verebilmem icin hotfile ref linkim)

Refsiz Link : turbobit.net

Refsiz Link : hotfile.com

Onemli Not : Uye olduktan sonra paypal adresini ayarlardan yazıp hesabınızı aktif etmenz gereklidir...

10 Kasım 2010 GUNCEL HABERLER :
10 Kasım 2010 :Turbobit beklenen odemeyi yaptı....

Kanıt :

3 gun yokum diye sacma sapan msj atanlar bir daha yazmasın lutfen cevaplanmayacaktır...

15 KASIM 2010 (Bayram Ozel)

Bayram ozel bir siteye nasıl nasıl duzgun konu acılır, bunun hakkında video eklendi, cunku kazanamayanlara bakıyorum sitelerde link bi yerde başlık yarım , falan filan ondan kazanamadıklarını farkettim, herşey siz kazanmanız icin...

videoyu burdan indirebilirsiniz, bu videodan kazancım yoktur kolay indirin diye hotfile verdim...

http://hotfile.com/dl/81926278/5cbc7d0/Upload_video_anlatm.rar.html

not : videoyu bbFlashback ile cektim , acmanız icin flashback programınıda kurmanız gerekli sanırım onuda ekledim dosyaya

Sadece refimden uye olanlar site istesinler, herkese verirsem forumlar copluk olur değilmi

Gelen bir soru cervesinde : gunde sadece 1 kac saat bakarak bu miktarı kazanmşmdır, abartmıyorum yani bi cogunuz gibi
internet sitem falan da yok

...LUTFEN MANTIKSIZ YORUM YAPMAKTAN KACINALIM...​