Arkadaşlar ben adsense den defalarca darbe yemiş biri oalrak yazıyorum ve azda cilesini cekmedim adsense eskiden gozume gercekten guzel bir gelir kapısı oalrak gozukuyordu ama bidvertiser ile tanışana kadar diyebilirim tum samimiyetimle soyluyorum ki yabancı hiti olanlar ozellikle amerika veya kanadadan bana teşekkur edeceksiniz
Bidvertiser ile alakam 3 aya dayanıyor ve gayet menunum diyebilirim gercekten mukemmel bir firma ama yabancı hiti olanlar icin soyluyorum turkiye hitiyle 0,03 $ ile 0,04$ arası alırsınız tıklama başına ama eğer amerikadan hitiniz varsa tık başına 3,4$ alabilrisiniz tabiki de guzel bir yerleşimle ben 3 aydır kullanıyorum odemelerimde bir sorun yaşmadım.
Ayrıca bidvertisere her sizin refinizden kayıt olanlardan kazanclarıdnan pay alıyorsunuz.Ama oyle %1 %5 veya % 10 değil eğer 10$ kazandıysa sizde 10$ alıyorsunuz.50$ aldıysa 40$ alıyorsunuz bunun gibi ve en guzel yanı 100$ı bekleminize gerek yok 10$ olduğunda paypalınıza paranızı alabiliyorsunuz.
işte size ornek bir bidvertiser ss'i resime bakarsanız ne kadar tıka ne kadar kazanc elde edildiğini gorebilirsiniz.
işte gorunduğu gibi yabancı hitler icin bidvertiser mukemmel diyebiliriz tabide biraz sitenin iceriğine bağlı.Umarım faydamız dokunmuştur.
Uye olmak icin alttaki linkleri kullanabilirsiniz.
Refli:Bidvertiser
Refsiz:Bidvertiser Refsizde uye olsanız bir teşekkur kafidir
herkese bol kazanclar.İyi gunler