merhaba arkadaşlar yeni bir websitesi daha hayata girdi, http://www.powerclicx.com.

scriptler KESİNLİKLE w4r3z değildir, ucretli satın aldım ve uzerinde de biraz oynamalar değişiklikler yaptım..

sitemiz bir Banner Exchange, Popup Exchange ve Start Url Exchange sitesidir.

sitemize kayıt olup banner kodlarınızı ekleyebilir ve bizim bannar kodlarımızı da
diğer sitelerde yayınlatıp ekstra kredi elde edebilirsiniz.
kredilerinizi bannerlarınızı gosteriminde harcayabilirsiniz. (ptp ve bux sitelerinizi tanıtımınızda ozellikle tavsiye edilir..)

ilk kayıttta 10.000 banner gosterimi hediye ediyoruz!
hesabınızı acıp aktive ettiğinizde hesabınıza otomatik ekleniyor.

şu anda traffic ve hitimiz cok az, arttırmak icin cabalar yapıyorum:
bu forumdan kayıt olan ve aktif olan uyelerimize admin kontrol panelinden ben bizzat kontrol
edip 1$ paypal gonderme sozu veriyorum.
şu anda fazla paypal rezervim olmadığı icin bu teklif ilk 10 kişi ile sınırlıdır.
ama diğer uyelerimiz de tek tek kayıt edilip paypal'ları ilerleyen gunlerde gonderilecektir. (bana borc vermiş gibi kabul edin, guvenebilirsiniz.)

desteğinizi bekliyorum arkadaşlar, tekrar hayırlı olsun.

not: konu hem "yeni site" ve "ptc" ile ilgili olduğu icin iki ayrı yere acılmıştır.
şikayet halinde, yada moderator arkadaşlar uygun gorduğu taktirde herhangi bir konuyu silebilirler..

sitemizin kullanımı ile ilgili detaylı acıklamalar:

eğer başarılı şekilde kayıdı tamamlamış iseniz uyelik alanınızda
yukarıdaki sekmeler arasında " CAMPAIGNS - NEW CAMPAIGN - MEMBER - STATISTICS - LOGOUT " var. ilk defa bir site / banner kaydı yapacaksanız
eğer NEW CAMPAIGN seceneğini kullanacaksınız.
CAMPAIGNS: mevcut site / bannerlarınız.
NEW CAMPAIGN: yeni bir site / banner ekleme seceneğiniz.
MEMBER: uyelik bilgileriniz.
STATISTICS: websitelerinize ait detaylı istatistikleriniz.
LOGOUT: Cıkış zaten.
sitemizden ekstra gosterim kredisi elde edebilmek icin kodlarımızı,
CAMPAIGNS >> Code'dan ilgilendiğiniz kodları alıp başka sitelerde yayınlayabilirsiniz.
CAMPAIGNS'dan mevcut sitelerinize tıklayın, duzenlemek istediğiniz sitenin seceneklerinde "Modify" seceneği vardır. oradan o site ile ilgili duzenlemeleri tekrar yapabilirsiniz.
"Search keyword" aramalarda sitenizin bulunabilecek anahtar kelimeleri. buraya sitenizde ilgili anahtar kelimeler yazarak (aralarında virgullu olarak) sitenize daha cok hit elde edebilirsiniz.
"Title" sitenizin başlığı, bu kısım sitenizin tıklanmadan onceki text yazısı (yani başlık kısmı)'dır.

eklediğiniz sitelerinizin dolaşımda olabilmesi icin CAMPAIGNS'dan "[manage credits]" seceneği ile sitelerinize kredi eklemeniz gerekiyor.
ben şimdi goruyorum kredisi biten siteler dolaşımda donduruluyor..
10.000 kredi veriyoruz ama siz bunu sitelerinize paylaştırmanız gerekiyor, sitenize kredi ekleyip tekrar hit almaya devam edebilirsiniz