Gercekten Kazandırıyor!
Kullanıcı Yorumu:
Bu yazının yazıldığı tarih itibariyle soyluyorum şuana kadar olan kazancım 127,44$ Kitabı alalı sadece 8 gun oldu. İlk iki gun satış yapamamıştım ama sonra satışlarım birer birer gelmeye başladılar. Bunun henuz başlangıc olduğunu biliyorum. Cok daha fazla kazanmak icin bir yandan can atıyorum fakat diğer yandanda sakin ve kontrollu olmam gerektiğinin farkındayım. Zaten Musa beyinde kitapta anlattıklarından birisi bu basamakları teker teker cıkmalısınız diyor. Peki Musa Erdoğmuş bu kitapta nelerden bahsetmiş gelin genel olarak bi goz atalım.

Google Kazancları Kitabında Bazı Konu Başlıkları
Şimdi kitabın icinden bazı konu başlıklarını paylaşacağım sizinle. Bu sayede sizinde kitap hakkında bazı fikirleriniz oluşabilir.

İnternet Affiliate Programı Nedir?
Click Bank Nedir?
Google Adwords Nedir?
Google Adwords Nasıl Calışır?
Neden Adwords’e Odaklanıyoruz?
Bu bana Nasıl Para Kazandırır?
Google Kazanclarının Başarı Formulunun Taslağı
Kaliteli Urun Secimi
Yuksek Kazanc
Affiliate Programlar Bulmak
Adwords Kampanyalarını Duşuk Maliyette Hazırlama
Reklamcılık Maliyetlerini Test Etme
Google Adwords Hesabı Nasıl Acılır?
Mukemmel Reklam Nasıl Yazılır?
Kelime Listesi Yapma
Kelimeleri Eşleştirme
Benim Anahtar Kelimem Gizli Silahım
CPC İkilik Onluk Sistemi
Belirsiz Kazanclılık
Belirsiz Kampanyaları Kazanclı Hale Donuşturmek İcin 4 Kural
Deneme Kampanyaları Nasıl Gercek Kampanya Yapılır?
Başarılı Kampanyalar İcin Secenekler
Diğer Affiliate Şebekelere Yayılma
Gercek Yaşam Test Kampanyası
Google Kazancları Affiliate Programı
Yukarıda saydığım konu başlıkları kitabın icindeki konu başlıklarının yarısından daha azdır. Ben bukadarını aldım bi fikir vermesi acısından yeterli olacaktır sanırım. Gorduğunuz gibi Kitapta en temel bilgilerden en detay bilgilere kadar para kazanmak icin bilinmesi gereken tum konular mevcut. Kitap kritik noktalarda resimli anlatımlarla okuyanın işini kolaylaştırıyor sistemin işlemesini sağlayan puf noktalarını sizinle paylaşıyor. Size kalan sadece kitabı acele etmeden okuyarak anlatılanları adım adım uygulamak. Sonra benim yaptığım gibi heyecanla her yarım saatte bir hesabınızı kontrol etmek satış yapmışmıyım diye

İnternetten gelir elde etmeyi ciddi anlamda duşunen herkezin icinde bir cok değerli bilgi bulunduran bu kitabı almasını oneriyorum. Kitapta en cok beğendiğim 4 ozelliği aşşağıda belirttim.

1. Kitap son derece anlaşılır bir dille, resimli anlatımlarla, karmaşık terimler kullanmadan kullanılan yabancı terimlerinde ne anlama geldiğini acıklayarak herkezin anlıyabileceği bir dille anlatılmış

2. Kitapta anlatılan adımları uygulayarak bir kac saat icinde para kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Harekete gecmeden once kitabı bir kac kez okumanızı tavsiye ediyorum cunku gercekten icinde bir cok puf noktası bulunuyor.

3. Kitapta anlatılan sistemi uygulayabilmek icin bir web siteniz olmasına gerek yok! Bu gercekten harika bir şey

4. Musa Erdoğmuş kitaptaki gizli mail adresiyle ve msn uzerinden size canlı kocluk yapıyor, sizi yonlendiriyor, olası hataları yapmanızı engelliyor.

Kaynak: Google Kazancları E-Kitabı İndir
Google Kazancları