Arkadaşlar size uyguladığım bir yontemi anlatıcam ve bu yontem tarzı bişey kullanan var mıdır bilmiyorum ama bu yontemi kendim buldum gayet işe yarar şekilde calışıyor.

Bu yontemin yasak bir yontem olduğunu duşunmuyorum.Bildiğiniz gibi Bidvertiser Google uzerinden gelmeyen hitleri saymıyor yani eksik sayıyor diyebiliriz.

Ziyaretcileriniz arasında arama motorları haricinde giriş yapan kullanıcılar varsa direk giriş , yonlendirme vb. gibi bu yontem ile bu kullanıcıların gezdiği sayfaya dediğim şekilde bi kodlama yaparsanız Bidvertiser tıklamayı sayıcaktır.

İlk olarak Reklam.php vb. gibi bi dosya oluşturalım

Kod:
internet marketing

Reklam.php dosyasına gorduğunuz gibi reklam kodunu ekledik ve sıra geldi reklamı gostericeğimiz sayfaya.Aşağıdaki kodları kendinize gore duzenleyebilirsiniz.

Kod:

Yukarda gorduğunuz kodları reklamın gozukmesi istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.İnclude edip yada iframe ilede kullanabilirsiniz burdaki amac bidvertiserin referer olarak googleden arama sonucu geldiğini sanmasını sağlamak bu sebeplede bidvertiser reklamını curl url ile cekip bi takım ziyaretci bilgilerini doğru veriyoruz bi takım değerlerlede kendimiz oynuyoruz sonucunda yapay bi google hiti sağlamılş oluyoruz ve bidvertiser bu ziyaretcinin googleden gelip linke tıkladığını gorerek bunu hit olarak sayıyor.

Şimdi yazdığımız koddaki bi kac yeri acıklayayım isteyen değişiklik yapabilir.

Kod:
$reklamsayfasi="http://www.siteniz.com/Reklam.php";

Bu kodda gorduğunuz url kısmı bidversiter reklamını koyduğumuz sayfanın adresi sitenizde bidvertiser reklamını hangi dosyaya koyduysanız onun adresini bu kısma yazmanız yeterli.

Kod:
$googlereferer="http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&q=lcdtv&aq=0sx&aqi=g-sx2g-o1&aql=&oq=&gs_rfai=&pbx=1&fp=9996b317d3cf2d50";

Yukarda kırmızıyla belirttiğim kısım yani lcdtv kelimesi googleden lcdtv araması yapıldığını ve cıkan sonuclardan benim siteme tıklanıp geldiğini belirten kendi yazdığımız sahte referer yani bidvertiser siteye nerden ulaşıldı diye baktığında googlede lcdtv kelimesi aranması sonucu bizim sitemize tıklayan ziyaretci geldi sanıcak.Aranan kısmını kafanıza gore değiştirebilirsiniz.Ben lcdtv kelimesine iyi değer veriyor diye onu yazdım site taglarında da belli ettim.

Kod:
echo "Reklam Şu An Gosterilemiyor.";

Bu kod gozuktuğu gibi fonksiyon timeout olduğunda veya reklam sayfasına ulaşılamadığında bu uyarıyı gorceksiniz.Dileğinize gore değiştirebilirsiniz.

Kod:
$reklamgoster = bidfonksiyon("$reklamsayfasi"); echo"$reklamgoster";

Son kısım bidfonksiyon ile reklam sayfası urlsine bağlanarak iceriği cekiyoruz ve $reklamgoster değişkeni ile cekiyoruz ve sayfaya reklamı yazdırıyoruz.

Arkadaşlar bi ara adsense'den banlanınca caresiz kalınca kendimce boyle bir cozum urettim. bidvertiser haricinde en iyi reklam firmalarıylada en betleriylede calıştım ama en iyisi bidvertiser ay sonu dedimi paranızı da gonderiyor ve oyle ucuk bir odeme limiti de yok 6 ay peşinden koş yok limiti bekle filan gibi uraştırmıyor 10$ gibi cuzzi bir odeme limiti var bir ayda da 10$'ı gecmek pek zor değil.Bu yontemi bidvertiser kullananlara kolaylık olsun diye anlattım ve daha cok kazanın diye cunku bu yontem tamamen sizin sunucunuzda bittiği icin kimsenin ruhu bile duymaz en profesyonel kişi gelsin o reklamın bu fonksiyondan gectiğini cozemez o bakımdan iciniz rahat olsun

Ayrıca bu sistem sitenizin işleyişini hic etiklemez normal include yapıyor gibi duşunun ama sunucuya gercek kullanıcı bilgileri yerine bı kısmını yapay olarak gonderiyoruz.Bu arada bu yontemi uzun suredir uyguluyorum ve kazancta elde ediyorum zaten hic birşeyi denemeden yada bilmeden burada paylaşmam başkalarınında zarar gormesini istemem.Bidversitere uye olmak isteyenler www.bidvertiser.com adresinden uye olabilirler.

Bu tarz altarnetif kodlar yazdığım oldu bazı projelerim ve sitelerim icin genelde bunları acıklamam ama iyinet icin bundan sonra belli bir aralıkla bazı reklam sistemleri, siteleri ve yazılımları ile ilgili ipucu ve kazanc yazıları yayınlayacam buna ilk ornek bu yazım olsun.Ayrıca yardımcı olabildiğim kadar her turlu işe yardım edebilirim hayat paylaştıkca guzel

Bu konu ile ilgili sorusu olan olursa cekinmeden sorabilir her turlu yardımcı olurum.

Arkadaşlar alıntı yapcaksanız bi yerde paylaşcaksanız alttaki yazıyı silmeden paylaşırsanız sevinirim sonucta bir emek var ortada.

Bu yazı iyinet.com uyelerine silverking tarafından ozel olarak yazılmıştır.