Maili sonuna kadar okudum birde acaba tanıdığım birimi diye şuphelendim bi an
Oturdugun yerden para kazanma işini abartmışlar artık ,birileri oturduğu yerden kazanıyor evet ama bu safsatalara inananlar olmadığı kesinha:
Canım Merhaba
evet bayramda paralar suyunu cekmişti biliyosun
Gecen ay seninle bahsettiğimiz konu aklıma takıldı.
Bayramda da malum bir suru masraf oldu kurban falan derken bende biraz daha araştırdım. Cok sayıda yabancı site var. Pek bir şey anladığımı soyleyemem. Turkiye den bir firma buldum. Adı xxxxxxxxx . Sitesinde her şey anlatılmış siteyi sen de incele.
Ben bayramda harcağım paraları bu gidişle 1 ayda bu yontem sayesinde kazanabileceğim. Sende eşine anlatabilirsin, evden yapabileceği bir iş arıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Guzel bir gelir elde edebilir. Sadece listesinde adını verdiği sitelere uyelik yapıyorsun. Bu arada kitabın fiyatı 45TL. Sonra oturuyorsun bilgisayarın başına maillerine gelen anketleri dolduruyorsun. Sorular cok basit. Zorlanırsan otomatik cevaplama secenekleri bile var. Anket gonderenler arasında bir ankete 75$ veren de var. Ben şimdiden 300$ yaptım. Ne diyorsun?. Sen gozumle gormeden inanmam diyordun internetten para kazanma işine. Ben de hesapta parayı gorene kadar tereddut ettim. Şimdi cok memnunum halimden. Anketler gelmeye devam ediyor. Siz de hemen başlayın derim. Şirketler hazır para dağıtırken Şimdiden kolay gelsin Adreside vereyim:xxxxxxxxxxxxxxx
Lutfen bu mail i tum arkadaşlarına da yonlendir onlarda kazansınlar