Adindanda anlasilabilecegi gibi oyun 1777 yillarinda geciyor. Oyunda savasmaktan sirket, banka kurmaya, sirketlerin sharelarini alip satmaktan kole ticaretine kadar yapabileceginiz bircok sey var. Isin en guzel tarafida oyundaki parayi gercek paraya cevirip cekebilmeniz. Yapi itibariyle erepublikin gelismis versiyonuna benziyor, ve tabiki gercek para uzerinden oynaniyor. Aylik ucret veya oyuna yatirmaniz gereken bir para yok, tabi isterseniz yatırımda yapabilirsiniz.
Oyunda gercek ulkeler, kendi yasalari ve vergi sistemleri var. Ulkeleride yine oyuncular yonetiyor. Baska oyunculara saldirarak onlari koleniz yapabiliyorsunuz ve bu sayede devletten para alabiliyorsunuz.
Alıntıdır ...
Arkadaşlar oyuna bende dun uye oldum, acıkcası 2 gunde sardı oyun para kazanmak icin bircok secenek var. min odeme 10 euro ve paypala odeme yapıyor. Odeme almadım yeni başladığım icin ama sitede odeme alanlar gozukuyor ve dun başkanlığa aday olan Turk bir arkadaştan oy icin mesaj aldım onada sordum odeme almış ve sitenin guvenilir olduğunu yatırım yapanlar olduğunu soyledi(fakat ben onermiyorum size kalmış yatırım yapıp yapmamak). para kazanmanın yanında oyun zevkli şirket kurabiliyorsunuz adam calıştırıp para kazanabiliyorsunuz . Turkiye hammadde bakımından cok zengin hatta bunu fırsat bilip 1-2 ay oncesinde romanyadan biri Turkiye başkanlığına adaylığını koyup insanları kandırarak oy toplamış ve kaynakları kurutup vergileri cebe atıp Turkiye'yi zor durumda bırakmış . Oyuna ref gostermeden uye olunamıyormuş ref linkim altta uye olun tadını cıkarın oyunun ... ha bu arada mecbur kalmadıkca şehir değiştirmeyin cok fazla can ++++ruyor.
http://www.anno1777.com/index.php?i=117067
NOT : Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda karşınıza cıkan sayfadaki noya kullanıcı adınızı sms atmanız gerek attığınız an otomatikmen acılıyor uyeliğiniz sms ucreti 0.1 euro
Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa yazın yardımcı olmaya calışırım...