Mas4u, hem ucretsiz olarak sitelerinizin, ptclerdeki referans linklerinizin vb reklamını yapmak istediğiniz herşeyin reklamını yapıyor; hemde bu reklamlardan size para kazandırıyor
10.000 gosterim başı 0.5 dolar veriyor.Bu, belki size az gibi gorunebilir, ama eğer cok banner eklerseniz bu rakamı kısa surede bulmanız cok zor olmayacaktır.
Ama bu yolla belki 1 yada en fazla 2 kere odeme alabilirsiniz.Asıl kazancınız, referanslardan olacaktır!
Getirdiğiniz her referansın ucretsiz uyelik satın almasında size eğer ucretsiz uyeyseniz 1 dolar eğer yıllık yada aylık uyeyseniz 10 dolar veriyorlar!
Ustelik uyelik fiyatları da cok uygun: yıllık uyelik 15 dolar, aylık uyelik 10 dolar.
Ustelik, sadece toolbarını yuklediğiniz icinde size 5 dolar veriyorlar!

Peki kazanmaya nasıl başlarım?
tabiki şu 4 kucuk adımı izleyerek:
1- Buradan Mas4u'ya kayıt olun.
2- Giriş yaptıktan sonra account sayfasından ust kısımdaki Download Mas4u TOOLBAR linkine tıklayarak toolbarımızı indiriyoruz.
3- Toolbar kurulduktan sonra, yine aynı sayfadan bannerlarımızı eklemeye başlayabiliriz.Unutmayın: ne kadar banner, o kadar para!
4- Ve son adım (Opsiyonel) eğer ben daha cok kazanayım diyorsanız; size aylık yada yıllık uyelik almanızı oneririm

Bu zamana kadar (1 hafta icinde) ben 20 dolar para aldım mas4u'dan.
İşte Odeme Kanıtlarım:

Odemelerim 1 saate kalmadan geldi