Karşımıza cıkan formu dolduruyoruz. Formu doldururken bilgilerinizi ister doğru yazın ister sallayın.

Ama e-mail adresini doğru yazmanız onemli. İkinci aşama olan kredi kartı bilgilerine gelince paypal logosuna tıklayarak kayıttan cıkıyoruz.

Sayfanın sağ tarafında “ToDo List” yazan yerdeki linke tıklıyoruz ve mailimize aktivasyon linki gonderiliyor.

Maildeki linke tıklayıp karşımıza cıkan sayfada şifremizi giriyoruz ve artık bir paypal hesabımız oluşturuldu.

Şimdi para kaynağımız olan reklam sitesine uye olma kısmına geldik.

Aşağıdaki adrese gidiyoruz ister tıkla ister kopyalayıp adres satırına yapıştır:

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=bugra_12

5-10 Dk da 27$ (Gercekten Oluyor)
hic bu kadar cabuk para kazandıran bir site gormedim..ben de biraz once uye oldum..parayı da garanti veriyorlar..arkadaşı m aldı da..benim yeni haberim oldu..neyse sadede geleyim...
acılacak sayfada sağ ust koşede Create A Free Account'a tıklayın.Daha sonra boşlukları doldurun

Create Free Account butonuna tıklayın.

Ve Sonra Aşşağıda Uzerinde 4$ 6$ Ve Bazı Yazılar Olan

Linklere Tıklayın, Start Survey Butonuna Bastıktan Sonra

Click For Web Site 1 E Tıklayıp Siteye Goz Atın,

Alttaki Boşluğa it's a good site,really this is very nice,great site this gibi ifadeler yazın

web Site 2 İcinde Aynısını Yapın ve 4$ hazır

Tum Linklere Aynısını Yaptıktan Sonra.... 27$ ınız Hazır Olacak 75$ olduğu zaman(3 kere aynı islemleri yaptıktan sonra paranız hazır)

Reedem Moneye Tıklayıp PayPal Hesabına Aktarın
paralarınızla isterseniz RAPİDSHARE uyeliği alın
isterseniz metin2 de ep alın
isterseniz knightta cash veya premium
isterseniz sro da silk alın
veya paypal destekli sitelerden alışveriş yapın