selam arkadaşlar bu gun cok mutluyum cunku hep beraber kazanabilecegimiz bir sistem geliştirdim
oncelikle evinizin temel gıda ihtiyacını marketleri aracı konumundan cıkararak direkt fabrikadan evimize ulaşan temel gıda siparişlerinden kazanc elde etmek isteyen evinde internet baglantısı olan ailesini gecindiren biri iseniz LUTFEN okumaya devam edin
belki cogunuz internetde para kazanma yollarını denemişsinizdir bende bunları deneyenlerden biriyim ornegin tıkla kazan,tıklan kazan vs bunlardan bana daral geldi artık bunlarla ugraşmıcam
bu kazanc sistemleri ilk başda mantıklı gelebilir fakat ben mantık dışı olan yanını yeni keşfettim oda şu elinize fiziksel hicbişey gecmiyor yani olmayan birşeyi pazarlıyosunuz yada tıklıyorsunuz
fakat bu sistemde fiziksel olan yanı evinizin temel gıda ihtiyacını gideriyorsunuz zaten yapdıgınız bişey
şimdi ise turkiye de yeni faliyete giren sadece turkiye ye ait temel gıda alışverişlerinizde marketleri aracı konumundan cıkaran temel gıda siparişinizi fabrikadan evinize servis eden ve kazancını alışverş yapan uyeleriyle paylaşan en guzel yanı da kazandıgımız parayı paypal gibi aracı kurum olmadan garanti bankası hesap numarasına direkt yatırıyorlar
işde ben burada devreye giriyorum işde site http://www.primxl.com/ bu arkadaşlar benim geliştirdigim sitem ise cok basit ve tamamen bana ait
diger kazanc sitelerine oranla bu sitenin tanıtım filmini ilk izledigim zaman işde budur dedim
cunku diger sistemlerde fiziksel hic birşey elinize gecmiyor yani sanal birşeyle ugraşıyorsunuz bu sistemler le cok ugraşdıgım icin http://www.primxl.com/ bu site hakkında duşunup bir sistem kurdum
sistem şu ornegin turkiyenin carpık kentleşmesi gibi bir cogumuz birazda bencilce hep kendi reklamımızı yaparak alt uyeler elde etmeye calışıyoruz
benim geliştirdigim sistemde ise bu site uzerinden aylık temel gıda ihtiyaclarımızı karşılayarak herzaman yapdıgımız şeyi yaparak yani kazanacagız nasılmı?
şoyleki bu siteye uye olurken referans yani bu siteyi kimden buldunuz onun kod no sunu ister işde burada ben devreye giriyorum
sizin yapmanız gereken şey uye olmadan once benimle irtibata gecmek uye olanlar uzulmesin onlarda benimle irtibata gecerek bir yakınına mesela eşine tabi onun adına garanti bankası hesep no su ile birlikde yeni bir kayıt yapa bilirler
nerde kalmışdık sizin yapmanız gereken şey uye olmadan once benimle irtibata gecmek olacak ve sizi irtibat zamanınıza gore kayıt sırası verecegim sonra sırası gelen kişinin referans kod numarasını size verecegim ve siz o kişinin referans kod numarası ile sisteme katılacaksınız ve temel gıda alışverişinizi yapmaya başlayacaksınız sıra size geldigi zaman ise benimle irtibata gecen 6 kişiyi sizin referans kod numaranız ile sisteme uye yapacagım uye yapdıgım diger kişilerede aynı şeyi yapacagım sistemli birşekilde calışan tam bir zincir oluşturacagız
bu arada web sitesi ve blogu olan arkadaşlar sizlerde bu catının altında taplanın buradan bir referans kodu ile sisteme uye olun sonra isterseniz kendi uye numaranız ile blok larınızdan veye web sitenizden kendi alt gurubunuzu oluşdurun yada benim reklamımı yaparak daha cok kişinin kazanmasına yardımcı olun sonucda bu cok buyuk bir pasta marketleri ve hipermarketleri aradan cıkarak onların kazanacagı parayı bizler kazanıyoruz sizinde sıranız geldiginde benden 6 uye alacaksınız
işde beni mutlu eden ve tasarladıgım sistem budur
arkadaşlar bencilce davranmadan gercekden samimi olan kişilerle tek catı altında toplanarak birbirimize kazandırarak ve aynı zamanda evimizin gıda ihtiyacını zahmetsizce kapımıza kadar gelen servisden faydalanarak marketleri ve hiper marketleri aradan cıkararak onları aradan cıkaracaz ki yapdıgımız alışverişlerden bizde kazanalım
bu arada bu sitenin sistemini araştırdım muazzam paralar harcamışlar sistem cok yeni belki ilk zamanlar problemler olabilir fakat bu sistem işleyecekdir bizlerde işlicek olan bu sistemde yerimizi almalıyız.
arkadaşlar ben artık diger sistemlerden cok sıkıldım hepsini artık hepsini bırakarak geliştirdigim sistemle ugraşacagım sizlerle ilgilenecegim bu arda ge 04:10 12:00 arası online nım napalım gece calışıyorum ne kadar erken kaydınızı yaptırır sanız o kadar iyi olur cunku sistem 6 ya katlanarak gidiyor altta kalanın canı cıksın derler oyuzden cabuk olun bu arada sisteme uye oldukdan sonra 1 ay icinde 200 puanlık alışveriş yapmanız gerekiyor 250 ytl civarı bir alışveriş tam uye olmanız icin gerekli bu yoksa silinirsiniz sonraki aylarda 150 puana duşuyor buda 190 lira civarı
sizlerden istedigim şey samimi olmanız bir aile gecindirmeniz evinizde internet baglantısı olmalı
eger 18 yaşında babasının cep harclıgı ile gecinen biri isen lutfen kendine başka bir şey bul
arkadaşlar aşşagıda bana ulaşabileceginiz msn adresim ve cep numaramı yazdım sizlerle birebir goruşerek sisteme dahil edecegim
yinede uye olamak isterseni bu kod işe uye olabilirsiniz
Sponsor Uye No: 5971
ad soyad:savaş kaymak
cep tel :05368634682
msn adresim: [email protected]
kayıt olacagınız site adresi: http://www.primxl.com/
eger tıklanmıyorsa veya gorunmuyorsa adres ismi primxl