İyi gunler herkese. Gece arkadaşım bana mesaj attı, "guvenlik mesajı telefonuma gelmiyor" diyerekten. Bende başında uzun suredir uğraşıyorum, ancak hala guvenlik mesajını alamıyoruz. Şifreyi değiştirip girmeyi denedim, sonuc hala aynı. Guvenlik kodu istiyor. FB yazıp 3223'e gondermeyi denedik, gelen kodu girince, yine giriş yapmıyor. Ne yapabiliriz?

Evet, uzun suren denemelerimden sonra bir cozum buldum. Oncelikle, şifremi unuttum kısmına geliyoruz. Sonra sizden hesabınızı tanımlamanızı isteyecek. E-mail'inizi girip tanımlatıyoruz. Karşımıza "Şifreni yenile" kısmı cıkacaktır. Altta mavi olarak "Bunlara artık erişimin yok mu?" sorusu gelir. Ona tıklıyoruz. "Sana nasıl ulaşabiliriz" şeklinde bir soru geliyor karşımıza. Oraya bize ait olan, başka bir e-mail adresini giriyoruz. Sonra hesabı, buna aktarmak icin mailinize bir link gonderiyor. Ona tıklıyoruz. Facebook size 24 saat sure verecek. 24 saat icerisinde guvenlik nedeni ile giriş yapamıyor olacaksınız. Sonra farklı bir yerden yada tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin, karşınıza yapılan değişiklik ekranı gelecek. Bundan haberiniz olup olmadığını soracak. Sizde haberinizin olmadığını belirtip, gerekli yerleri dolduracaksınız ve hesabınız acılmış olacak. Buradan sonra yapmanız gereken şey, hesap ayarlarından, guvenlik yazılı yere gidip, "Giriş onayları" adlı yerden, bu ozelliği kapatıyor. Bir daha da bu konudan muzdarip olmazsınız. İyi forumlar.

Nedendir bilmiyorum ama, son aylarda foruma soru sorduktan bir kac saat sonra, cozumu buluveriyorum.