Nedim’le Rengigul’un evlendiği akşam Ortaclı ailesi acı bir olayla sarsılır…
Ailenin reisi Kerami Bey’e konağın yakınında bir araba carpar…
Arabayı kullanan, acı gerceklerle yuzleşen ve kendisine yapılan haksızlığı bir turlu kabullenemeyen Yağız’dır…
Alkollu bir şekilde yaptığı kazanın ardından hızla olay yerinden uzaklaşır…
Hastaneye kaldırılan Kerami Bey hayatını kaybeder…
Ortaclı ailesi, duğun gecesi yaşanan bu korkunc olayın şokunu uzun sure uzerinden atamayacaktır…
Cenazenin ardından şirket avukatı tarafından Kerami Bey’in vasiyeti acıklanır…
Vasiyette, Nedim’in yaşadığı İstanbul’dan ayrılıp Bozova’ya gelip işlerin başına gecmesi istenmektedir…
Baba Kerami Beyin vasiyeti, Sultan Hanım’ı cok sevindirse de kucuk oğlu Yusuf’u uzmuş ve kızdırmıştır…
Nedim, Rengigul’le konuşup bir sure babasının yokluğunda işleri toparlamak icin burada kalmaları gerektiğini soyler…
Evlendiği gun eşinin babasını kaybeden, ilişkilerin zaman zaman gerildiği bir aileyle karşılaşmanın tedirginliğini yaşayan Rengigul ise bu durumu kabullenmek zorunda kalır…
Ancak duğunun hemen ardından İstanbul’daki hayatlarına geri doneceklerini bekleyen Aslı icin Bozova’da kalmak hic de hoş olmayacaktır… Genc kız bunalıma girer…
Yuruyuşe cıktığında başına gelen talihsiz olay, onun hayatında donum noktası olacak biriyle tanışmasını sağlayacaktır…
Ote yandan Yağız, kazanın ardından İstanbul’a geri donmuş ve once işini ardından uzun suredir kirasını odeyemediği evini kaybetmiştir…
Genc adam, kurtuluşu Bozova’ya geri donmekte bulur… Kozlar artık onun elindedir… Yıllardır saklanan korkunc sırrı Sultan Hanım’la paylaşmaya karar verir…
herbişey.com
Gece sesleri 2. bolum ozeti
Yerli Diziler0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Yerli Diziler
- Gece sesleri 2. bolum ozeti