Merhabalar Hocalarım

Ben bugun sitenizde dolaşmaya başladım arama motoru google dan sitenizi buldum. bi suru makale de okudum. Ama Kafam şimdilik fazla karışık adımı sorsanız belki duşunur sonra cvplarım. Ben para konusunda zorluk ceken bi gencim. İşsizim bi notebook ve internet bağlantım var. Zamanımın en az 12 saatini netin başında geciriyorum. Uyku sorunları da cekiyorum cabası. Neyse bunlar onemli değil ben e ticaret icin clickbank ve xticarete başvurdum ancak clickbank biliyosunuz ucretsiz satış ortaklığı sitesi. Xticaret ise ucretli. benim xticareti alabilmem icin clickbank sayesinde para kazanmam gerekli ve bunun icin şimdilik makale okuyorum. Şunu da belirteyim ben webmaster değilim hayatımda hic websitesi de kurmadım. bazı hazır sistemleri ve dunyanın neredeyse en iyisine sahip PHP den haberdarım... O da o kadar yani. Benim tek artı yonum ben internette herşeyi bulabiliyorum backlink bile. insanlar para veriyolar ben arayarak buluyorum dofollov no follow falan işte. Ben herşeyi ucretsiz yapmak icin cabalıyorum ve paylaşımlarını cok ilgimi cekti bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Gercekten fikir hocalığımı yapabilecek arkadaşlara ihtiyacım var. Zaman ayırdığınız icin tşkler.