Arkadaşlar başlık da da anlattığım gibi bundan sonra size ucretsiz internetten para kazanma dersleri vereceğim . Derslerin hic birinde urun tanıtmayacağım emin olabilirisiniz .

İnternetten para kazanmadan once bu makalem bilgilendirme amaclı olucak .

İnternetten Para Kazanmak İcin Gerekli Prensipleri

1.) Sabit E-Mail ve Kullanıcı Adı Prensibi

Bir cok kişi E-Mail hesabı acmak nasıl olsa bedava diye cok sayıda e-mail,msn adresi alıyor. Bu adreslerin bazıları kurulan bağlantılar ile birlikte unutulup gidiyor. İnternet girişimciliğiniz boyunca aynı E-Mail adresini ve Kullanıcı Adını kullanmanızı oneririm. Sayısız forum var ve hepsine farklı uyelik bilgileri ile uye olup sonra sık sık giriş bilgilerini unutmak motivasyon,zaman,dikkat ve bunlara bağlı olarak para kaybına neden olur.

Kullanıcı adı size ozgu, başkaları tarafından kullanımayacak kadar farklı ve ayrıca ciddi olsun. Orneğin; sumuklubocek2010 isimli bir kullanıcı tarafından yazılmış bir konu pek de ciddiye alınmayabilir. Yaşınız kac olursa olsun, olgun ve ciddi bir kullanıcı adı secmelisiniz.Sizin icin bir sakıncası yoksa gercek adınızı veya kısaltmaları kullanabilirsiniz.

2.) Sabit Hesap Bilgileri ve PayPal

Her internet girişimcisinin bir PayPal hesabı olmalıdır. www.PayPal.com adresinden ucretsiz bir hesap acabilirsiniz. Ama belirleyeceğiniz sabit E-Maili kullanmayı unutmamalısınız.

Kazancınızı alacağınız bir de banka hesabı olmalı, ozellikle genc arkadaşlar bir an once babalarının hesap numaralarından kurtulup kişisel bir hesap edinmeliler..

3.) Planlı Calışma Saatleri Belirleme Prensibi

Yanlış anlamayın, bu prensibi sizi cok calıştırmak icin değil, az calıştırmak icin koyuyorum. Cunku ticaret oyle bir illettir ki, kazandıkca kazanmak istersiniz. Kendinizi calışmaya oyle kaptırırsınız ki, saatlerinizi bilgisayar başında gecirmeye alışabilirsiniz. Bu durum sizi arkadaşlarınızdan,ailenizden, cevrenizden, kısacası gercek hayattan koparabilir. Sosyal ilişkileriniz bozulabilir ve yalnızlaşabilirsiniz. İşinizi asla internet bağımlılığı boyutuna taşımayın.

Zamanı doğru kullandığınızda inanın gunde 1 saat calışmak yeter de artar bile! Fakat bir planınız olmadan bilgisayarı acarsanız, gunde 24 saatin bile yetmediğini gorursunuz.

İlerleyen derslerde size gunde 1 saatlik calışma programı vereceğim. Bu programı aynen uygulayabilirsiniz veya kendiniz esnetip geliştirebilirsiniz.

4.) Doğru ve Etkileyici Turkce Kullanma Prensibi

İşinizin buyuk kısmı yazmak ile ilgili olacak ve yazdığınız şeyler genelde tanıtım yazıları olacaktır. Unutmayın; iki kişi aynı urun hakkında tanıtım yazısı yazar, iki yazıyı da aynı sayıda kişi okur ama biri diğerinden daha fazla satar! Aradaki tek fark dilin etkin kullanılmasıdır!

İleriki derslerde tanıtım yazısı yazmanın inceliklerinden de bahsedeceğim. Ama ilk olarak artık asla argo kullanmamaya, yeni yetmelerin ağzıyla yapılan yazışmalardan arınmaya başlayabilirsiniz.

5.) Takip ve Değerlendirme Alışkanlığı

Calışmakdan daha onemli bir konu varsa o da calışarak yaptığımız işleri takip etmek ve doğru değerlendirmektir. Bazı yaptıklarımızın aslında hic sonucu olmuyor olabilir ama biz bunun farkında olmadan aynı şeyleri yapmaya devam ediyor olabiliriz. Bu yine zaman, emek ve bağlantılı olarak para kaybı getirir.

Aynı şekilde cok az emek verdiğimiz uygulamalar bize cok kazandırabilir. Oyle ise neden o uygulamalara daha fazla emek harcamayalım ki? Tabi ki once onları tespit etmemiz gerekir.

Sonuc olarak yaptıklarımızı kendi haline bırakmıyoruz.
"Ne yaptım? Nasıl sonuc aldım? Daha iyi sonuc almak icin ne yapmalıyım?" sorularını sormayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

Evet arkadaşlar internetten para kazanamak icin gerekli prensipler bunlar . Bunlara sahipseniz veya hazırsanız diğer dersi bekleyin !

İnternetten para kazanmakla ilgili hic bir urun tanıtımı olmayacak . Doğruları ve puf noktalarını anlatacağım .