Her gun onlarca izinsiz tanıtım mesajıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Gelin şimdi, gorduğunuz her mesajdan kazanc elde edin!

SuperTeklif, tanıtım mesajları okumayı avantaja donuşturuyor! SuperTeklif sayesinde, tanıtım mesajları okudukca kazanacaksınız.

SuperTeklif, izniniz alınarak gonderilen tanıtım mesajlarını okuyarak kazanmanızı sağlayan bir izinli pazarlama platformudur. SuperTeklif, yaptığı pazarlama calışmalarından elde ettiği net kazancın yuzde 45'ini uyelerine dağıtır. Gunluk tanıtım mesajları, sizin izninizle istediğiniz sayı ve sıklıkta gonderilir.

www.superteklif.com

SuperTeklif 'te Kazanmak Cok Kolay!

SuperTeklif 'te kazanmak cok kolay! Uye olduktan sonra tek yapmanız gereken tanıtım mesajlarınızı okumak! Ustelik uyelik ucreti yok, istenmeyen mesajlar yok! Kazancınızı artırmak icin arkadaşlarınızı SuperTeklif'e davet edin! Onlar da kazansın, sizin kazancınız da katlansın!

Uye olmak icin SuperTeklif uyesi bir arkadaşınız tarafından davet edilmelisiniz. Henuz davet edilmediyseniz uzulmeyin, şimdilik kayıt olmak icin SuperTeklif'ten davet istemeniz yeterli!

Uye Olmak İcin Buraya Tıklayın

Puanınızı Nasıl Nakde Cevirirsiniz?

Puanlarınızı nakde cevirmeniz icin once 100 YTL karşılığı olan 100.000 Puan'a ulaşmanız gerekmektedir. 100.000 Puan'a ulaştığınızda 100 YTL'niz dilerseniz SuperTeklif.com tarafından daha onceden belirtmiş olduğunuz banka hesap numarasına yatırılacaktır.

Uye Olmak İcin Buraya Tıklayın