Arkadaşlar guvenilirliği konusunda emin olduğum bir siteden ilk parayı hesabımda gordum.O yuzden artık yazabilirim..
Siteden bir kac bilgi;
Kısaltarak aktarıyorum..
Paratikla.com bir reklam yayın sitesi olup uyelerine,bunyesinde bulunan reklamları goruntulemeleri karşılığında ucret odemektedir.
Paratikla.com,bunyesinde bulunan bircok reklamveren ile kullanıcılarını bir araya getirerek cift taraflı bir kazanc mekanizması oluşturmaktadır.
Nasıl Para Kazanacaksınız ?
"Tıklayarak Para Kazanın"
Bu sistemde menude yer alan banner ve linklere tıklayarak belirtilen sure boyunca yonlendirilen internet sitesini gezemeniz gerekmektedir.Sayfanın en ustunde yer alan tracker onerilen zaman tamamlandığında sizi bilgilendirerek,ilgili linkin altında belirtilen kazanc miktarınızı otomatik olarak hesabınıza işler.Aynı anda birden fazla bağlantıyı gezmeniz mumkun olmadığından,butun linkleri aynı anda acmanız durumunda kazancınız hesabınıza eklenemez ve trackerdan hata mesajı alırsınız.
"Uye Olarak Para Kazanın"
Paratikla.com uye ol kazan menusunde bulunan ve size uygun internet siteleri, forumlar,e-mail bultenleri...vb sistemlere talimatlar doğrultusunda uye olarak para kazanabilirsiniz.Sistemlere uyelik işleminiz tamamlandığında onay sayfasındaki formu doldurarak belirtilen kazanc miktarınızı talep etmeniz gerekmektedir.Gonderdiğiniz form incelenip uyeliğiniz onaylandıktan sonra kazancınız hesabınıza aktarılacaktır.
"E-Mail Okuyarak Para Kazanın"
Paratikla.com kazanc olanakları arasında bulunan bu sistemde ilgi alanlarınız doğrultusunda size mailler gonderilir ve bu mailleri belirtilen sure zarfında okuduğunuz takdirde mail icerisinde belirtilmiş olan kazanc miktarı hesabınıza yansıtılır.
"Tavsiye Edin Para Kazanın"
Paratikla.com uyesi olduktan sonra sitemizi tavsiye ederek kendinize alt uye grupları oluşturabilirsiniz.Sizin tavsiyenizle sitemize uye olan 1. dereceden alt uyelerin aktif kazanclarının %20'si,2.dereceden alt uyelerin aktif kazanclarının %10'u ve 3.dereceden alt uyelerin kazanclarının %5'i bonus olarak hesabınıza işlenir.Tavsiye link veya banner kodlarınızı Paratikla.com ozel menude bulabilirsiniz.
30 ytl bir para cektim.
Bu kesin guvenilirler anlamına gelmiyor.
Yinede inceleyip uye olmak isteyenler icin;
Benim referansımla uye olmak icin adres : www.paratikla.Com
Direk adres : www.paratikla.com