Uzun sureden beri kullanılan bu para kazanma yontemi,link kısaltma servislerinin coğalmasıyla daha da ilgi gorur hale geldi.Bu durum hangi link kısaltma servisinin guvenilir olduğu sorusunu da beraberinde getirdi.Bu sorunun cevabına gecmeden once kısaca link kısaltarak nasıl para kazanılacağından bahsetmek istiyorum.
Web sitenizin veya insanların hoşuna gideceğini duşunduğunuz bir yazının linkini kısaltıp,internet ortamında,kısalttığınız bu linki paylaşıyorsunuz.Paylaştığınız bu linklere tıklandıkca para kazanıyorsunuz.Kazanacağınız miktar linkin iceriğine ve linkin hangi ulkeden tıklandığına gore değişiyor.Bir tıklamadan 2 veya 3$a kadar kazanabildiğiniz linkler dahi oluyor.Buradaki amac paylaştığınız linklerin cokca tıklanması.Tıklandıkca kazanyorsunuz.
Peki bu kısalttığınız linkleri nerelerde paylaşacaksınız.Paylaşım deyince benim aklıma facebook geliyor ki,facebookta gunde milyonlarca paylaşım yapıldığını biliyoruz.Bundan başka eğer dosya yuklediğiniz yerler varsa bunların linkini kısaltıp,hem dosya indirmekten para kazanabilirsiniz,hem de link kısaltarak.Forumlarda paylaşılan linklerde bu servisleri kullanmamız icin uygun bir ortam olabilir.
Yazımın başında bahsettiğim gibi guvenilir ve odeme yapan link kısaltma servislerini bulmamız gerekir.Lincut bu bahsettiğim link kısaltma servislerinden biri ve gerek gosterim başına yuksek meblağlar odemesi,gerekse odemelerini aksatmadan hızlı bir şekilde odemesi guvenirliğini artırıyor.Turkiye 1000 gosterim başına 2,77$ oduyor.Eğer sağlık icerikli link paylaşırsanız bu oran artabiliyor.
Odeme Seceneklerinde Paypal ve Şans Oyunları Bulunmaktadır.
Nasıl uye olunduğunu uzun uzun anlatmayacağım,cunku cok basit.Siteye girdiğinizde hesap acın linkine tıklayın ve gerekli bilgileri doldurun.Daha sonra linklerinizi kısaltarak kazanmanın keyfini yaşayın.Uyelik veya link kısaltmada sorun yaşayanlar yorum kısmından bana ulaşabilirler.
Lincut Turkiyedeki gosterim başına yuksek meblağlar oder.
Herkese bol palaşımlar Bol kazanclar
Odeme Kanıtı Kendime Aittir ;
Site Adresi: Siteye Gitmek İcin TIKLA