Google kazancları kitabı benim ilk akdığım e-kitaptır yazarı ise musa erdoğmuş ilk online kazanc sistemi xticaret ve clickbank ile tanışmama sebep olan kitap. Affiliate sistemi ile internetten nasıl para kazanılır anlatan ve google uzerinden nasıl reklam verilir detaylı bir şekilde anlatıyor. Xticaret uyeliği nasıl yapılır urunler nelerdir nasıl analiz yapılır hangi urunler nasıl satılır hepsini tek tek anlatıyor. Clickban urunleri hakkında ise nasıl urun secilir urunlerin satış oranları nelerdir hangi sitelerden yardım alındıını daha detaylı bir şekilde anlatıyor. Google kazancları ile online satış para kazanma yontemlerini anlatan detaylı bir kitap google kazancları kitabı google'yi kullanarak google uzerinden reklam vererek clickbank satış ortaklığı linki ile nasıl satış yapılır detaylı olarak anlatmıştır. Google kazancları kitabı ile ozel videolu eğitim setinede sahip olursunuz. 80 tl değerinde adwords kuponu ile ilk reklama para odemeden yaparsınız. Omur boyu google kazancları kitabının guncellemelerine sahip olacaksınız. Gelecekteki tum bonuslara omur boyu sahip olacaksınız. Google kazancları kitabı ilk internetten para kazanmak kolay olduğunu anlayacaksınız.
GOOGLE KAZANCLARI KİTABINI DAHA DETAYLI İNCELEYEBİLİRSİNİZ...