yaklaşık bi senedir yayında olan bi sitem var. oyunlar.info

actıktan sonra iki ay kadar adsense vardı. hit artınca banlandık. gittigidiyor iki ay filan kaldı. tık başına ucreti duşurduler o da uctu.. kitapyurdu vardı bi ara bi ayda 60-70 ytl anca toplandı (6-7 aydır yollıyacaklar parayı bişeyler cıkardılar o da olmadı.

şuan biraz paraya sıkıştım, bir aydır ciddi reklam aramaya calışıyorum bulamıyorum bi turlu.

istemiyorum aslında ama siteyi komple satmak istesem kaca satabilirim sizce? extreme e gore şu ara 3000-5000 arası tekil var gunluk. (oyunlar coğaltılsa katlar hiti)

-tasarım kendim yaptım, basit gibi ama kullanışlı
-script kendi yazdığım bişey. yavaş yavaş oğrendiğim php ile geliştirdim.
seo filan tam uygulu. googledan da iyi ziyaretci geliyor. 100 filan indexli sayfası var. ama oyunlar coğaltılırsa bunun da faydası gorulur..
-otomatik sitemap filan yaptım zaten her eklenen oyun direk sitemapta gorunuyor..
-host, acıldığından beri sponsor karşılamaktadır..
sitenin tepesinde 500x20 gibi bi block var.

vs.vs..

şimdi merak ettiğim, domain filan iyi. satsam bi daha bulamam boyle bi site. ama bi yerden gelir sağlamalıyım acil tarafından.?

- satsam ne kadar eder
- reklam bulsam iki uc aylık bulunur mu ya da sozleşmeli filan yapan var mı yıllık filan
- domain kiralanır mı? mesela uc aylık kiralama ne kadar eder

//bu arada konu yanlış yerdeyse uzgunum. burdan cıkacak sonuca gore reklam veya site satışı bolumune yazacağım.