Herşeyden once sistemi iyi tanımalısınız. Ben Dijital Pazarlama’ya ilk başladığımda olayı sadece Google Adwords ve Clickbank’tan ibaret biliyordum. Sistem yeni yeni Turkiye’ye girdiği icin inanmakta gucluk cekiyordum ve başka rehberde almak istemiyordum zaten başka rehberde yoktu. 2008’den beri abartısız her gunum araştırma yaparak gecti , Turkce kaynak olmadığı icin surekli yabancı kaynaklı makaleler okudum hemde yarım yamalak bir İngilizce ile fakat makale okuyarak yabancı dilimi geliştirdiğimi soyleyebilirim. Şimdi ise size 3 yıllık deneyimimi, 5 dk icinde bir ornekleme ile aktaracağım.

Videolu Anlatım - Youtube

Hikaye
Kendine itaat etmeyen kopeğini eğitmek isteyen Omer , Google’da kopek eğitimi ile ilgili dokumanlar aramaktadır. Aramaya ilk once arkadaşlarına sorarak başlar daha sonra Google’ı kullanır. Facebook ve Twitter’da aramalarına devam eder en sonunda Youtube’da aramaya son verir.

Omer bu platformlardan birinde yada bir kacında bir blog gorur ve bloga giriş yapmaya karar verir. Omer blogtaki dokumanları incelediğinde bu dokumanların ucretsiz olarak paylaşıldığına inanamaz. Bu dokumanlar sayesinde Omer kopeğini eğitmeye başlar ve Omerin kopeği artık daha itaatkardır. Blog’da anlatılan inanılmaz bilgiler daha gelişmiş bir dokuman kaynağı olarak bir urunu işaret etmektedir. Omer’in şuan ki duşuncesi: “ Eğer bu blogun sahibi ucretsiz olarak bu bilgileri veriyorsa kim bilir bu urunun icinde ne kadar değerli bilgiler vardır”. Omer sonunda Kopek Eğitimi ile ilgili olan urunu satın alır ve kopeğini eğitmeye devam eder…

Blog sahibi ise urunu sattığı icin komisyon kazanmıştır ve 7/24 kazanmaya devam edecektir. Dijital Pazarlama boyle bişeydir. Tabi şunu unutmamak gerek. Bu blogun sahibi bir Dijital Pazarlamacıdır ve sadece bir blogla yetinmemektedir. Onun “ Evliliği Kurtarma Yontemleri “ , “ İnternetten Para Kazanma “, “ Solar Enerji Paneli Yapımı “ ve daha nicesi hakkında blogları yani kampanyaları vardır. Bu kampanyalar 7/24 otomatik olarak calışmaktadır. Blog sahibi uyurken, mac izlerken ,spor yaparken vs blog her zaman bu dongu icinde olacaktır.

Kaynak: AffiliateHocasi.com