Markalonga Nedir ?
Ozel Alışveriş dendiğinde akla gelen ilk markalardan olan Markalonga, alışveriş deneyiminizi farklılaştırıyor. Alışverişin sosyal bir eylem olduğundan yola cıkarak geliştirdiğimiz yeni Markalonga, bir sosyal medya sitesinden beklediğiniz herşeyin bir fazlasına sahip: Olağanustu fiyatlarla alışveriş yapmanın keyfine...
Giderek gunluk yaşamımızın vazgecilmezlerinden biri olan sosyal medya iletişimini, alışverişin keyfiyle birleştiriyor olmak size cok ozel bir deneyim fırsatı sunacak.Kendinize ait bir profil oluşturarak, alışveriş tercihlerinizi, size verilmesini istediğiniz hediye listenizi, duşuncelerinizi, yorumlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmanız mumkun. %95e varan indirim keyfine bir de urunleri uzerinizde deneme imkanı eklenince en buyuk keyfiniz Sosyal Markalonga olacak.
Ayrıca markalonga ile hediye cekleride kazanabilirsiniz. Hediye ceki kazanmak icin arkadaşlarınızın uye olarak markalongadan kargo gonderim ucreti olan 5,00 TL haric olmak uzere 20 TLnin uzerinde alışveriş yapması gerekmektedir.Arkadaşlarınız ilk alışverişlerini tamamladıktan ve siparişleri kargoya verildikten hemen sonra hediye cekinizi yuklenir.
Hediye ceklerinizi hesabınızın Kazandığım hediye ceklerini gormek istiyorum bolumunden takip edebilirsiniz.Hediye ceki kazanmanızda kesinlikle bir limit yoktur, ne kadar cok arkadaşınız markalongaya uyeleri arasına katılır ve alışveriş yaparsa kazandığını hediye cekleri de o kadar fazla olur.Kazandığınız hediye ceklerini kullanmak icin hicbir limit yoktur isterseniz biriken tum hediye ceklerinizi bir kerede kullanabileceğiniz gibi, ayrı ayrı alışverişlerde de kullanabilirsiniz.Kazandığınız hediye ceklerinin sureleri, kazandığınız andan itibaren başlayarak doksan gundur. Doksan gun icinde kullanılmayan hediye cekleri gecerliliğini kaybeder.
Uyelerine ozel, aktif kampanyalardan yararlanma şansı. Arkadaşlar sizlerde markalongaya uye olup alışverişinizi eğlenceli şekilde yaparsınız yada ben sadece uye yapıpda hediye ceki kazanmak istiyorum diyebilirsiniz,
Uye Olmak İcin, http://bit.ly/wVHVzI