q00gle' Alıntı:
Gunumuzde dunya uzerinde bircok insan geciminin bir kısmını veya tamamını online anket dolurarak elde etmektedir.
Bildiğimiz gibi son yıllarda Turkiye'de de hem firmalar hemde tuketici reklam ve tanıtım faaliyetlerinin kudretini hızla kavramaya başladırlar.Bu yuzdende binlerce PTC sitesi turedi.Ancak iclerinden en fazla %5 i duzenli olarak paramızı oderler.Bu yuzde 5lik dilimse tık başına cok cuzi miktar vererek ayakta kalan koklu PTC sitelerindendir.
Deneyimlerime dayanarak sizlere 4 PTC sitesi ve 2 Anket sitesi onerebilirim.
işte o guvenilir siteler:
(Duzenli odeme aldıklarım.)
1-)ClikSense
Gorduğum kadarıyla ClixSense en koklu ptc sitelerinden birisi.ayrıca diğerlerinden farklı olarak reklam tıklamaları haric 5$ dolar kazanma şansı verır.
Ptc sitelerindeki en guclu refarans sistemi clixsensetedir.
clixsense uyeliği.
refsiz Clixsense uyeliği
2-)Bigeurobux
Diğerlerinden tek farkı odemelerini Euro() olarak yapmasıdır.Dolayısıyla TL ye cevirdiğinizde kazancınız 2 ye katlanmış olucaktır.
Bigeurobux uyeliği
refsiz Bigeurobux uyeliği
3-)33bux
Kaliteli bir ptc sitesidir reklamları oldukca boldur.Teksıkıntısı reklam tıklama sınırıdır.
33bux uyeliği
refsiz 33Bux uyeliği
4-)Openbux
Reklam başına diğer ptc sitelerinden daha fazla verir.Ancak standart uye iseniz eğer tıklaya bileceğiniz reklam sayısı cok azdır.Bu yuzden openbux' ı ek olarak tercih edebilirsiniz.
openbux uyeliği
refsiz openbux uyeliği
(Not: PTC sitelerini sadece para kazanmak amaclı değil, kendi sitenizin ziyaretcisini arttırmak veya kendi reklamınızı yapmak ve referans bulmak icinde kullanabilirsiniz.Uye olduğunuz taktirde tum PTC siteleri tahmin edemiyeceğiniz kadar ucuz bi miktara reklamınızı yapabilir.)
5-) Napoyon
Napolyon saydığım diğer sitelerden cok farklı olarak hem anket hemde reklam sitesidir.Sistemi diğerlerinden cok farklıdır ve doğrudan turk tuketicisine yoneliktir.Odemelerini TL cinsinden yapar ve her 100TL ye ulaştığında taleb edebilirsiniz.100 TL = 100.000 NAP(puan) olarak ayarlanmıştır ve cok fazla vakit harcamasanız bile her 1 bucuk ayda 100 TL transferi yapabileceğiniz bir sitedir.Anketleri mail yoluyla gondermektedir ve 1 bilgisayarda 1 den fazla hesap acabilirsiniz.En guzel yanı tamamen turkce ve anlaşılır olmasıdır.
Napolyon uyeliği
refsiz napolyon uyeliği
Yeni eklenen Clicksia uyeliği
refsiz uyelik
(arkadaşlar yalanım yok ben ayda [20-25 dolar + 10-12 euro]kazanıyorum, Ki buda minimum 56 TL yapar.denemek size kalmış. )
Not: 4aydır bu işi yapıyorum
Daha fazla bilgi edinenmek isterseniz tıklayın.
Bol Şanslar...
KAYNAK: " http://e-paraburada.tr.gg "
Not:http://terebaytt.tr.gg/forum/index.htm adresinden odeme kanıtları ve site anlatımlarına ulaşabilirsiniz.
Ekleme: Tavsiyemdir...:harika:
Genişletmek icin tıkla ...