Merhabalar ,

Ben Etology'i yaklaşık 7 Aydır kullanıyorum.
Bugune kadar odemelerde hicbir sorun yaşamadım ,
Kendi cıkardıkları reklamlara 7 Ay once başladıgımda 2-2.5 cent(yanlış anlaşılmasın iki bucuk cent :] ) alıyordum tıklama başına .

Her odemeden 3-4 gun once yada 1 hafta once. Odemenizi belirttiginiz şekilde yapıcaz,odeme bilgilerinizi degistirmek isterseniz bize bu maili reply yapınız diyorlar.

Adbrite tarzı bir program , reklam alanı icin adbritetaki gibi istediginiz miktarı siz seciyorsunuz. Reklam vereni onaylayıp,iptal edebiliyorsunuz.
Eğer reklam veren cıkmazsa kendi network reklamlarını yayınlıyorlar. Yani kazanmaya devam ediyorsunuz reklam veren olmazsa.

Reklamın gosterim boyutunu,rengini,tittle renigini siz belirliyebiliyorsunuz.

Odemeler şu şekilde. Martın Kazancı Nisan sonunda odeniyor. Yani 30 gun sonra, kazanmaya başlayınca bu rutin bir şekilde rayına oturucak. Her ayın 25-30'u arası odeme alıcaksınız.Gozunuzu 30 gun beklemek korkutmasın.

Odeme secenekleri ; Paypal , epassporte ve cek olarak 3 adet. Wire Transferde varmıydı hatırlamıyorum.

Son zamanlarda kendi cıkardıkları reklam fiyatları duşmuştu. Şuan icin kendi cıkardıkları reklamlardan 1.5-3.5 cent arası alıyorum.

Kendilerine mail attıgımda neden ucretlerin duştuguyle ilgili bana şunu dediler ;

Turkiye - Vietnam gibi ulkelere 1.5-2 cent arası. Avrupa ulkelerine 2.5 cent +
Amerika , Kanada 5 cent'ten fazla tık başına belirlendi diye.Vietnamla aynı kefede olmak uzucu.

Bakınca istatistiklerime , 500 tıklamaya 5 usd'de aldıgım oluyor , 7$'da, 9 usd'de... Yabancı tıklamalarla degisiyor kazanclarım.

Yinede Her odememi aksatmadan yaptılar. Ben odemeleri paypalla alıyorum.

Bu başlık altında etology ile ilgili her sorularınıza yardımcı olmaya calışırım.

Linke tıklayıp sağ ustten Registera basıp uye olucaksınız. Ardından sitelerinizi ekleyip kazanmaya direk başlıyabilirsiniz.

Referral : http://etology.com/

Referal Olmam , niye destek olayım ki diyenlere : http://www.etology.com

+Replerinizide esirgemezseniz sevinirim.