Selam arkadaşlar, eskiler (canlarım) iyi kotu ne gunlerimiz oldu burada. Hatırlayanlara sevgiler.

Konuya geceyim

Adsense doneminde tek bir hile hurda yapmadan, kaliteli sitelerimle (coğu sağlık ve bilgi siteleri) guzel paralar kazandım. (Ozgun ve guncel icerik puf noktasıydı bunu biliyordum ve buna gore calıştım) Hesabı hala aktif olanlara (ki benim hesabım, ortağımla anlaşmazlık yuzunden elimden gitti) durust calışmalarını oneririm. Yeni hesap acmak gercekten imkansız. Yeni blog actım 5-10 sayfa ekledim, başvurdum olmadı. Eski ve yıllardır kullandığım onaylı, temiz sitelerimle başvurdum yine onaylanmadı. Umidim tukendi artık denemiyorum bile. Demek ki Adsense'den kazanacağım para o kadarmış diyorum, ne diyeyim.

Alternatifler aradım ben de Turk ve yabancı sponsorlara baktım ama gercekten o zaman kazandığımız paraların yanından bile gecmiyor hic biri. 0.0kusur centlerle sitelerin resmen kalitesi duşuyor. Bir spronsor cıkıyor, bakıyorsun cok iddialılar. Hah diyorsun bu mu acaba kurtuluşum? Uc gun sonra ya serverı cokuyor ya odeme şeklini değiştiriyor, ya fiyatları duşuruyor ya da başka bir sorun oluyor. Herkes durust calışsa ben inanıyorum ki sponsorlar da zor durumda kalmaz aslında ama sanırım kimse kendi payına duşeni doğru duzgun yapmıyor. Ha ben durust calıştım ne oldu? İyi oldu da işte, hesap gitmeseydi daha iyi olacaktı

Şu anda gelirotakları kullanıyorum, henuz odeme almadım. Maxgelir de kullanıyorum oradan da odeme almadım. İşin icinde olanlar bilir, sitelerle cidden uğraşmak gerekir, hitin devamlılığı icin ama bende vallahi o heves de kalmadı. Reklam alanlarıma arada sırada aldığım ozel reklamlar dışında bir akış yok. Gerek buradan gerek mesajla tavsiyelerinizi istiyorum. Cok emek az para beni Adsense'siz bu sure icinde cok sıktı, cok yordu. En azından verdiğim emeğin karşılığını almak onemli diye duşunuyorum.