Arkadaşlar zanox reklam sistemi var bir cok kişi duymamış olabilir sadece turkiyede tabiki avrupanın en iyi reklam en onde gelen reklam şirketlerindendir zanox ve cok ta iyi gelirler elde edebilirsiniz

mesela en basitinden adsense iyi bir firmadır ama iyi olması bize yetmez kuralları cok katı ve gereksiz. her an ban yeme korkusu olacağına kendiniz kasıcağınıza rahat ve guvenilir odemelerde sıkıntı yaratmayan firmayı neden denemiyorsunuz ben kendim kullanıyorum memnun kaldığım icin webmasterlinde yararlanmasını istiyorum zanox avrupada cok ileri seviyelerde yani 1 sene kadar yada daha oncesinde turkiyede bir subesi daha bulunmaktadır yani turkiye bayisi vardır turk webmaster icin odemelerde sıkıntı yaşamassınız suana kadar tek kotu bir laf soyleyen insan bile duymus değilim bu firma icin her soz olumlu olarak geciyor

sistem nasıl calısıyor derseniz uyelik geri donuşum bazlı tık bazlı geri donuşumden kasıt mesela bir ziyaretciniz reklama tıklarsa ve islem yaparsa ( butun reklamlar uyelik değil islemli olabiliyor ) yani incelerse reklamı geri donuşum ucreti ne kadar veriyorsa hesabınıza yansıyor buuyk bir firma olduğu icin guncellemer uzun surebiliyor yani 24 saat kadar

geri donuşum fiyatları 2 euro ve 30 euroya kadar cıkabiliyor dusunsenize bir gunde 5 kisi 4 Tl lik uyelik yada geri donuşumlu reklamlara tıkladığında iyi bir para kazanıcağınızı

Tık başı reklamlardan nefret ediyorum aslında cunkun turkiyede tıklama reklamlarla is yapılmaz parada kazandırdını sanmıyorum bizim milletimiz siteye girdiğinde reklamlara tıklamamak icin yarım saat belki o reklama tıklamamak icin elinden geleni yapar sanki tıklasa eline yapıscak ama bizde reklamlara tıklama kulturu gelismedi ve hic bir zaamnda gelismeyecek -

o yuzden zanox'u kesinlikle denemenizi tavsiye ederim zararını gormeyeceğinize eminim karlı cıkacağınızdan emin olabilirsiniz denemekte fayda var diye dusunuyorum ve internette bu reklamı iyice arastırın ve son kararı verin

Yayıncı olmak İcin Tıklayınız