Forumda şoyle bir genel hava hakim internette para kazanma konuları ile ilgili. İşte biz webmaster'ız site yaparız onun yanısıra da sitelerimizden adsense ile pasif gelir elde ederiz. Biri gelip bir para kazanma yonteminden bahsettiğinde de yontemi sorgulamak yerine genellikle bu cevaplar veriliyor.

Oysa cazip bir teklif karşısında herkes sitesine bloguna reklam alıyor hemen, tanıtım yazısı satıyor vs... Webmaster denildiğinde biz eskiden sitelerin sıfırdan tasarımını yapar, yazılımını da yazıp siteler oluştururduk. Şu anda herşey hazır, işte genellikle alınıyor bir wordpress bir tema bulunuyor, o da coğunlukla hazır. Sonra bir iki yazı ile olunuyor webmaster.

Yanlış anlamayın ben buna birşey demiyorum. Diyemem de zaten. İsteyen kendine webmaster der veya demez. Benim oturduğum yerde insanlar az bir para icin sabahtan akşama 40 derece sıcağın altında calışıyorlar. Hal boyle iken bircok insanın elinde internetten para kazanmak icin guzel fırsatlar varken bunu kullanmamaları, ama diğer taraftan da "istemem yan cebime koy" hesapları yapmaları benim kesinlikle tepkimi cekmektedir. Ve bunu net olarak ifade etmek istedim.

Cunku gelen sorularda da nasıl daha fazla para kazanırım, neyi yanlış yapıyorum, neden para kazanamıyorum vs. turden sorular oluyor genelde.

İlerleyen gunlerde internetten para kazanma konuları ile ilgili daha fazla paylaşımlarım olacak. Konulara ilgi gosterildiği kadar da sayısını artırıp herkese yararlı hale getirmeye calışacağım. Bu konuda tecrubeleri olanların da paylaşımlarını gormek isterim.

Tabii hile, illegal yontemler ve tıkla kazan, anketten kazan gibi artık gecerliliğini kaybetmiş yontemler haric...