İnternetten kazanc derslerimizin ilk safhasına yayıncı olarak nasıl kazanılacağını ele alacağız daha sonra konuda gecen madeler icinde ayrı ayrı konu acarak detaylandıracağım değerli arkadaşlar. Oncelikle yayıncı nedir onu ele alalım Gazete, Dergi, Web Site, Blog, Facebook & Twitter Gibi imkanları kullanan ve yoneten tum bireyler bir yayıncıdır.
Yayıncılar İcin İnternet Kazancları
Bir web site sahibi duşunun bir gelir elde etmeden masrafını cıkarmadan nereye kadar emek verebilir. O nedenle webmasterlikle uğraşan amator profesyonel %80 mutlaka ceşitli kaynaklardan kazanc sağlamaktadır. Hatta bu kazanclar aylık binlerce TL olabilmektedir.
Para Kazanmak İcin İnternet Sitesi Zorunlumu
Konu başlığındada belirttim arkadaşlar sadece yayıncı web sitesi sahibi demedim lutfen buraya dikkat facebook sayfa sahibide bir yayıncı blog sahibide bir yayıncıcı hatta twitterde takipcisi olan insanda bir yayıncıdır. Onemli olan sizin yaptığınız yayınları goren, takip eden ve inceleyen ilgilenen birilerini bulmak oluşturmak once bu hedefe ulaşmak sonrasında kazanc hedeflemek olmalıdır.
Yayıncılar İcin Kazanc Ornekleri
Aşağıda yayıncı web sitesi blog yada facebook sahipleri icin ornek kazanc fikirleri vereceğim sizde size uygun olan imkanınız dahilindeki fikri kendi icinizde yorumlayınız.
Web Sitesi & Blog Sahipleri İcin Kazanclar
Eski yada yeni bir web siteniz blogunuz var az yada cok ziyaretci oranınızda var unutmayın ziyaretci artırmak zor değil bunun icin www.webmasteryolcu.com ortak dersler verecektir. web sitemiz ve bloğumuzdan hangi yontemlerle kazanc sağlayabiliriz birlikte bakalım.
Reklam Yayınla Kazan Banner Yada Text Link Tanıtım Yazısı Makale Reklam Yayınla Kazan Referans Link İle Uye Yap Kazan Web Sitenden Satış Yaparak Kazan Evet Değerli arkadaşlar ozetle bir kac madde saydım siz siteniz yada bloğunuzda bunlardan kacını yapıyorsunuz. Reklam nerden alacam nasıl uye yapacam diyenler icin web sitemizdeki makaleler sizler icin en kaliteli reklam veren ve kazandıran kurumları on plana cıkararak faydalanmanızı amaclamaktadır.
Facebook & Twitter Profilinden Kazan
Bir facebook sayfanız olduğunu duşunun yoksada yapın zor değildir yuzlerce binlerce takipciniz olsun bu insanlara reklam yaparak tanıtım yaparak kazanamazmısınız arkadaşlar. Referans linkinizi bile paylaşsanız size yuzlerce geri donuş olacaktır. Amacımız elimizdeki imkanları kullanarak kazanmak ve ne yapabileceğimizi gormektir.
Bu konu sadece bir ozetti ilerleyen derslerimizde bu konu iceriğini genişleterek nerden reklam alıcaz nerden makale yada uye yapacak fırsatlar bulacağız onları ele alarak size en uygun kazanc tipini herkes kendisi sececek. Benim facebook profilim yok yapamam demiyeceksiniz benim web sitem yok demiyeceksiniz hep birlikte yapacaz kime ne lazımsa değerli arkadaşlar olanlarında seo dersleri vererek ziyaretci sayılarını artıracaz kazanclarda otomatik artacak duzenli bir geliriniz olacaktır.
Kaynak: Web Site Kazanc