Merhaba Arkadaşlar,
FeaturePoints ile Apple cihazlarımız dan para kazanmaya devam ediyoruz.Dun bir acık buldum ve denedim 1.5 saatte 4700 puan yaptım 3000 puanı ile paypal hesabıma odeme istedim.Hilenin mantığı şudur FeaturePoints ip bazlı uygulama gosterdiği icin telefonumuzun ipsini edeğiştirerek farklı ulkelerin tekliflerinide alacağız ve bu şekilde kazancımız 2 katına cıkacak. Yapılması gerekenler;
VPN One Click Professional programını AppStore ’den indirelim
Uygulamayı acalım ve Free Trial 7 Days seceneğine basalım.
Siteye yonlendirip ayarlar kısmına yonlendiriyor ve Profili yuklememizi istiyor kabul ederek devam ediyoruz.
Profili yukledikten sonra wi-fi kısmının altına VPN işaretinin geldiğini fark ediyoruz.
İstediğiniz lokasyonu secin en cok Fransa-Amerika-Almanya-Kanada gibi avrupa ulkeleri secin cunku bu kanallardaki uygulamalar diğer kanallardan fazladır.
Ardından FeaturePoints ’e giriyoruz ve tekliflerin geldiğini goruyoruz.Hemen AppStore ’den uygulamaları indirmeye başlıyoruz.
Uygulamaları indirirken VPN acık olduğu icin yavaş olabilir tekliflere bir kere tıkladıktan sonra kapatabilirsiniz.
En son olarak indirdiğiniz uygulamalara bir kere girerek silmeyi unutmayınız.Tum teklifleri yaptıktan sonra başka bir ulke kanalına geciş yapabilirsiniz.

Hamit UCKARDES – Hayata Dair Bilgiler

Kaynak : http://www.hamituckardes.com/featurepoints-hile-ile-kazancinizi-arttirin.html