Referansız uye olunmuyor, referans ile uye olmak icin : BURAYA TIKLAYIN !

Şimdi gelelim sistem nasıl işliyor ?
Sistem gayet basit, internet ortamında reklam yayıncılığı yapan şirketleri duymuşsunuzdur. Banners Broker 'da bu şirketler gibi calışıyor fakat reklam alanını ve ziyaretci trafiğini yoneten bir Banner Broker işe alıyor. Bu siz oluyorsunuz. Firma ziyaretci trafiğini ve reklam alanlarını Brokerlara uygun fiyatlardan satıyor, Broker'lar uygun fiyattan aldıkları banner alanlarını 2 katı fiyatına satıyor fakat sattığı bu alanlara ziyaretci yonlendirme işide gene bu Brokerların oluyor. BannersBroker , Brokerlarına ziyaretci trafiği de satıyor.

Yani bir Broker maaliyet olarak hem reklam banner alanlarına ve ziyaretci trafiğine ucret oduyor. Sonrasında Banner alanlarını bu ziyaretciler ile aktif ederek , trafik gelmesini bekliyor. Ziyaretciler panele geldikten sonra reklam alanının alabileceği maksimum ziyaretci trafiğine ulaşıldığında Broker odediği ucretin 2 katını kazanmış oluyor.

Arkadaşlar oncelikle merhaba, bannersbroker adlı siteyi kimler duydu bilmiyorum lakin kısa surede cok iyi aylık duzenli gelir sağlayanları duymaya başladık.

Oncelikle bannersbroker 200.000 ustu yayıncısı olan buyuk bir firmadır, Turkiye'ye yeni yeni girmeye başlamıştır lakin bizim yayıncılıkla hicbir işimiz yok ! Bizim tek amacımız panelci olmak ve panelci olarak hicbirşey yapmadan para yatırarak para kazanmak .

Uye olmak ;

Panelci olmanız icin, kesinlike referans ile uye olmanız gerekmektedir, referansız uye maalesef panelci olarak mumkun değildir sadece yayıncı olabilirsiniz referansız.

Sistem Anlatımı :

BannersBroker adlı sistemi kendi anlatımımla şoyle ozetlemek isterim. Oncelikle aşağıda gozuken panellerden oluşmaktadır.

Ornek olarak Sarı panel bahsedeceğim, her panel kendini ikiye katlar, 10$ alınır ve kendini 3-4 hafta gibi bir surede tamamlar ve geri donuşu 20$ olmaktadır. Her panele trafik yuklemek gerekmektedir orneğin sarı panel aktif etmek icin 5.000 trafik ihtiyac duyar ve trafik bedeli ise 100.000 trafik 50$ olarak sınıflandırılır. Atıyorum 20 tane sarı panel aldınız ve 50$ trafiğe para harcadınız 250$ paranız gitti 20 panel size panel başı maliyeti 10$ geri donuşu 20$ boylelikle 400$ geri donuş almış olacaksınız ! yani 150$ cebinizde kar olarak kalıcak, 1000 tane sarı paneli olanı bilirim lakin hep sarı olarak kendinizi endeklemeyin.

Trafiği bedava getirmenizde mumkun ! Trafiği bedavaya getirmek icin referansınızla uye yaptırmanız gerekmektedir ve uye olan kişinin alacağı 100.000 trafiğin hemen hemen yarısı size hediye olarak gelir mesela ben bu ay ve hic trafik satın almadım hep referanslarımdan geldi, bu sizin adınızada mumkun.

BannersBroker'dan Para Cekmek Turkiye Icin Gecerli Secenekler ;

1.) ATM KARTI

Paranızı tum dunyadaki bankalara ait atmlerden cekebiliyorsunuz. Kartın limiti 10.000$ a kadar cıkabiliyor. Paranız premium uye iseniz 7 gun normal uye iseniz 14 gunde kartınıza yatırılıyor. Kartın bir cok başka ozelliği var kartlar arası transfer vb.Duşuk bir komisyon ucreti alınıyor %1 cekimlerde. Bende uyelere bu seceneği tavsiye ederim.

2.) Payza (Alertpay) odeme

Paranızı paypalın arkasından en cok uyeye sahip (milyonlarca) sanal hesap şirketi payzaya cekebiliyorsunuz. Manuel yapıldığı icin işlem 5-10 gun surebiliyor. Payzadaki paraları uluslarası banka havalesi ile veya sitelerde bozdurarak alabilirsiniz. Payza ayrıca kendisi de bir kart veriyor o kartla da atmlerden cekim yapılabiliyor.

3.) Solidtrustpay hesabına aktarım şeklinde

Solidtrustpay alternatif bir yontem para yukleyebildiğiniz gibi para da alabiliyorsunuz hesabınıza. 5-10 gun suruyor payza gibi.

Ben bu işe 400$ ile başlayıp şuanda her ay kazancı 12.000 $ olan 6 aylık kullanıcı biliyorum, bu iş Turkiye'ye yeni geldi ve henuz yayılmadı .

Alexada fena yukseliyor, size şoyle gostereyim Dunku Alexa değerlerini ;

http://www.youtube.com/watch?v=XTgPdVk0EZo&feature=player_embedded

BANNERSBROKER PREPAİD KART İLE 2500 USD ODEME ATM CEKİMİ ​
http://www.youtube.com/watch?v=Eq5W6dRLUJY
http://www.youtube.com/watch?v=5wmsUQmW6us
http://www.youtube.com/watch?v=2xKUbqyMs8c