R10 uyesi dursunbaba nickli uyenin istegi uzerine actim kendisinin uyeligi yokmus ve yazmami istedi

Uye İsim - Email - Şifre Bilgileri (kimseye zarar gelmemesi adına isim, email, şifre bilgilerini ****** şeklinde kapatıyorum. Listemiz uzun 600+ webmaster var ben bir kac tane veriyorum.)

Kişisel Bilgiler - Default Şifreler
İhsan ***** ******@gmail.com Kullanici sifren: c*****
mustafa ***** ******@gmail.com Kullanici sifren: e*****
kadir ***** ******@hotmail.com Kullanici sifren: c*****
Mumin ***** ******@gmail.com Kullanici sifren: 9*****
Engin ***** ******@gmail.com Kullanici sifren: f*****
Burc ****** ******@hotmail.com Kullanici sifren: 5*****
Mehmet ****** ******@gmail.com Kullanici sifren: 7*****

Odemeler ( ? )

14.2670 $
15.5688 $
7.3080 $

Genel Kazanc ve Dagıtılan Para

Total approved commissions: 229.4743 $
Total pending commissions: 3.0350 $
Total declined commissions: 6.5299 $
Total paid commissions: 37.1438 $

En Cok Kazanan

1-Bulent *****
2-Vehbi *****
3-Yusuf *****
4-Kahraman *****

Bu kadar bilgi yeter sanırım. Umarım newturk bu konuya bir acıklama getirir. Sistemi ilk actıklarındada bir acık bulmuştum kendisine PM ile belirttim, duzelttiler. Başka bir konuda tekrar PM attığımda ise cevap gelmedi. Sanırım bu sefer ilgilenirler.
Turk webmasterlar icin faydalı olmak guzel, girişimlerini takdir ediyoruz ancak muşterilerinin(!) yani webmasterlarının kişisel bilgilerinide korumak zorundalar. Onları daha dikkatli olmaya cagırıyorum.

Ultrasponsor kullananların bilmesini istedim. Bir kişinin cıkarı icin yuzlerce webmasterın zarar gormesini istemem. Kullanmak isteyenler yine kullansın, kimsenin kazancını baltalamak gibi bir niyetim yok. 3 kişiye odeme yapmış odeme aldım diyen arkadaşlarda olmuştu. Tekrar soyluyorum girişimlerini takdir ediyorum, umarım daha iyi yerlere gelirler. Ancak sistemlerinin ve webmasterların guvenligi icin daha dikkatli olmaya cagırıyorum.

Not: Ben iyinet.com da uye degilim oradaki ında bilmesi acısından birileri oraya yazarsa iyi olur.
Genişletmek icin tıkla ...